Fortnite Battle Royale Nieuws

  Fortnite John Wick limited time mode - nu klaar om te spelen

  Epic Games heeft vandaag in samenwerking met Lionsgate hun nieuwe Fortnite John Wick LTM bekendgemaakt: Wick's Bounty. Deze tijdelijke modus is gemaakt om de film John Wick 3 te adverteren. De door John Wick geïnspireerde LTM gaat gepaard met de nieuwe One Shot glider, de Gold Token Back Bling en de Boogyman Wrap.

  Fortnite seizoen 9 uitdagingen gelekt voor week 2

  De Fortnite Seizoen 9, week 2 uitdagingen zullen morgen vrijgegeven worden. Donderdag 16 mei zouden de challenges pas worden vrijgegeven maar Data-miners wisten het allemaal al te vinden in de game-code. Lees hieronder minder over welke uitdagingen komen in week 2 van seizoen 9!

  Alle Fortnite Season 9 details bekendgemaakt

  Epic Games heeft op zijn website de patch notes bekendgemaakt die ons vertellen wat er allemaal in Season 9 van Fortnite nieuw komt. Tussen de patch notes staan onder andere de nieuwe Battle Pass, nieuwe locaties en een windturbine transparantie systeem genaamd Slipstreams.

  John Wick Fortnite event geleaked door nieuwe update

  Sinds vandaag is Fortnite Seizoen 9 beschikbaar voor spelers. Dataminders zijn al in de bestanden van de update gedoken en er staat nu een leak online op Twitter die moet beweren dat er binnenkort een John Wick event naar Fortnite toekomt.

  Update - Fortnite season 9 teaser gedeeld op twitter

  Het achtste seizoen van Fortnite loopt binnenkort op zijn einde, maar Fortnite ontwikkelaar Epic Games lijkt niet van plan op te houden met de game. Op twitter is bekendgemaakt dat Fortnite season 9 op 9 mei van start gaat. In dezelfde tweet werd een teaser plaatje gedeeld.

  Fortnite vulkaan is uitgebarsten met gevolgen voor de map

  Hij was al een tijdje aan het borrelen, maar nu is het dan echt zo ver. De bekende vulkaan uit de Fortnite Battle Royale map is uitgebarsten. Het gevolg van de uitbarsting is dat er grote delen van de map zijn bedolven onder lava.

  Epic Games wil Fornite een 'virtueel sociaal universum' maken

  Epic Games, de ontwikkelaar van de wereldberoemde Battle Royale game Fortnite, wil van de game een ‘virtueel universum’ gaan maken. Dit jaar moeten spelers meer vrijheid krijgen en in hun avatars kunnen rondhangen. Fortnite en de Unreal Engine moeten uitgroeien tot meer dan een game en game-engine. Dit bevestigt Tim Sweeney, directeur van Epic Games in een interview met Business Insider.

  EA Ninja deal voor Apex Legends levert streamer een miljoen op

  Uitgever EA heeft een miljoen dollar betaald aan Ninja voor een Apex Legends deal met de streamer. Dit zegt een anonieme bron tegen Reuters. Hiervoor moest hij een Tweet sturen en de game spelen op zijn Twitch-kanaal. Beide partijen houden de lippen op elkaar over de vermeende afspraak.

  Fortnite Hamster Ball voertuig ontdekt door dataminers

  Er komen voortdurend nieuwe updates uit in Fortnite met steeds nieuwe features. Nu zijn dataminers erachter gekomen dat er een nieuw voertuig aan de populaire game zal worden toegevoegd, namelijk een Fortnite Hamster Ball, die wel heel erg lijkt op het voertuig uit Jurassic World.

  Fortnite season 8 uitgebracht door Epic Games

  Fortnite seizoen 8 is uitgebracht door Epic Games. Met de nieuwe Battle Pass komen meer dan 100 nieuwe items en wapenskins naar Fortnite die je kunt kopen. De nieuwe Battle Pass in Fortnite season 8 kun je voor 950 V-Bucks kopen.

  Update - Fortnite festival eindigt als gigantische flop

  Een Fortnite festival in de Engelse stad Norwich, ook wel ‘Fortnite Live’ genoemd, beschreef zichzelf als “de ultieme Fortnite Battle Royale!”, maar eindigde uiteindelijk in een gigantische flop. Er was te weinig personeel, huilende kinderen en boze ouders die hun geld terug wilden.

  Fortnite update brengt eindelijk het Driftboard met zich mee

  Het is geen geheim dat Epic Games iedere week een Fortnite update uitbrengt. Soms brengt dit grote veranderingen met zich mee, zoals in de vorige Fortnite update. Deze week heeft Epic Games nog niet veel onthuld, maar we weten wel dat het Driftboard eindelijk beschikbaar wordt in Fortnite Battle Royale.

  Fortnite dance aanklacht van Fresh Prince acteur onder druk

  De Fortnite dance aanklacht van The Fresh Prince of Bel-Air acteur Alfonso Ribeiro staat onder druk. De Amerikaanse auteursrechtenorganisatie heeft Ribeiro's claim voor auteursrecht op de Carlton dance afgewezen. Volgens de organisatie is de dans "te simpel" om geregistreerd te worden.

  Zo krijg je de season 8 Fortnite Battle Pass gratis

  De nieuwste Fortnite update bracht een hoop veranderingen met zich mee. Twee dagen later dan normaal werden de Fortnite patch notes uitgebracht, maar daarbij had Epic Games goed nieuws voor de spelers. Iedereen kan namelijk een gratis Fortnite Battle Pass krijgen in season 8.

  God of War is Game of the Year 2018 volgens de D.I.C.E. Awards

  Tijdens de D.I.C.E. Awards van de Academy of Interactive Arts and Sciences won God of War de Game of the Year prijs. De game won naast deze prijs ook nog acht andere onderscheidingen. Hiermee is God of War de grote winnaar van de avond.

  Update: Fortnite patch notes - Veel aanpassingen in de nieuwe v7.40 update

  Na een vertraging van ongeveer twee dagen zijn de Fortnite patch notes eindelijk uitgebracht. Dat betekent ook dat de Fortnite update nu live is. Er zijn veel aanpassingen doorgevoerd die de Fortnite community al maanden wil zien. Wij hebben alle grote veranderingen op een rijtje gezet.

  Update uitgesteld - Nieuwe Fortnite update brengt veel aanpassingen met zich mee

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. In een Reddit-post geeft Epic Games alvast een voorproefje wat er allemaal gaat gebeuren. Er worden features aangepast waar de Fortnite community al maanden naar vraagt. Vandaag gaat het dan eindelijk gebeuren.

  Nieuwe Fortnite challenges uitgebracht door Epic Games

  De nieuwe Fortnite challenges van de tiende week zijn uitgebracht door Epic Games. De challenges kunnen de komende weken worden voltooid in Fortnite Battle Royale. Het zevende seizoen duurt namelijk twee weken langer dan de andere seizoenen. In deze periode vindt ook een nieuw evenement plaats.

  Fortnite Account Merge feature is vanaf nu beschikbaar

  Spelers die meerdere Fortnite accounts hebben aangemaakt kunnen deze nu aan elkaar koppelen. Dit kan door middel van een nieuwe feature die beschikbaar is op de website van Epic Games. De Fortnite Account Merge feature is nu voor iedereen beschikbaar.

  Fortnite patch notes zijn uitgebracht door Epic Games

  De nieuwste Fortnite update werd eerder vanmiddag uitgebracht. Deze keer waren de servers helemaal niet offline, waardoor spelers meteen aan de slag konden met de nieuwe features. Al die features staan overzichtelijk in de Fortnite patch notes op de website van Epic Games.

  Fortnite update brengt Foraged Campfire en Bottle Rockets met zich mee

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht. In de nieuwe update zullen onder andere de Foraged Campfire en Bottle Rockets worden toegevoegd. De update wordt vanmiddag om 14:00 uur uitgebracht. Meer informatie zal bekend worden gemaakt in de Fortnite patch notes.

  Fortnite Marshmello event vindt op zaterdagavond plaats

  Het volgende Fortnite evenement is wel heel speciaal. DJ Marshmello, onder andere vrienden met populaire streamer Ninja, geeft namelijk een optreden in Pleasant Park. Het Fortnite Marshmello event gaat aankomende zaterdag van start. Ook is er een Marshmello outfit beschikbaar in de Fortnite Item Shop.

  Fortnite week 9 challenges zijn nu te voltooien

  De nieuwe Fortnite week 9 challenges zijn bekendgemaakt door Epic Games. Het zevende seizoen in Fortnite Battle Royale loopt op zijn einde, maar er zijn weer veel challenges te halen. Deze week zijn er ook een aantal nieuwe challenges die we nog niet eerder hebben gezien.

  Update - Fortnite patch notes uitgebracht door Epic Games

  De Fortnite servers zijn op dit moment offline. Dat betekent dat de Fortnite patch notes zijn uitgebracht door Epic Games. Er is een hoop veranderd, want er zijn veel wapens verplaatst naar de Vault. Ook keert er een wapen terug naar Fortnite Battle Royale.

  Update - Fortnite update - Servers gaan offline om 10:00 uur

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. De servers zullen ongeveer om 10:00 uur offline gaan; daarna is de update beschikbaar. Vannacht waren er al een paar uur problemen met de servers, maar die zijn op dit moment alweer opgelost.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.