Fortnite Battle Royale

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch, PC & Mobile

  Genres: Actie & massive multiplayer

  Gemaakt door Epic Games en uitgegeven door Epic Games

  7.5

  Fortnite Battle Royale Artikelen

  Dit zijn de beste gratis Xbox Series X games

  Iedereen kent het wel. Je hebt een kast vol met games, maar geen van de spellen spreekt je aan. En om direct 60 euro uit te geven voor een nieuw spel, is wat overdreven. Met deze beste gratis Xbox Series X games bespaar jij je geld en versla je jouw verveling.

  Top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC

  Zestig euro betalen voor de nieuwste Call of Duty of Battlefield is niet iets waar iedereen op zit te wachten. Gelukkig zijn er genoeg free-to-play shooters voor op de PC. Wij hebben de top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC voor jullie op een rijtje gezet.

  Fortnite downloaden op iOS en Android doe je zo

  Nu Fortnite niet meer in de iOS App Store en Androids Google Play Store te vinden is, zitten velen met een gat ter grote van het Battle-eiland in hun hart. Toch zijn er nog wel manieren om Fortnite op je mobiel of tablet te downloaden. Hoe je de populaire game op je iOS- en/of Android-apparaat zet, leggen we je haarfijn uit!

  De 10 populairste pc games van dit moment!

  Aangezien er zoveel toffe pc games op de markt zijn, kan het soms best lastig zijn om er een uit te kiezen. Benieuwd welke games er op dit moment populair zijn? Wij helpen je! In deze special lees je wat de populairste pc games zijn op dit moment.

  Update - Alles wat we weten over Fortnite Chapter 2 Seizoen 3

  Epic Games onthult iedere tien weken een nieuw seizoen voor Fortnite. Op het moment zitten we midden in Chapter 2 Seizoen 2 van de game, maar deze loopt op 29 april af. Dat betekent dat het bijna tijd is voor een onthulling! Wij vertellen je alles over Fortnite Chapter 2 Seizoen 3. Wat voor spektakel staat ons te wachten?

  Fortnite Battle Royale Nieuws

  Fortnite en Rocket League storing wordt veroorzaakt door Epic Games Store

  Als je vandaag Fortnite of Rocket League wil spelen, dan heb je even pech. Ontwikkelaar Epic Games kampt namelijk met een flinke storing die ook de eigen Epic Games Store plat heeft gelegd.

  Fortnite seizoen 5 finale wordt een singleplayer missie

  Het vijfde seizoen van Fortnite loopt bijna ten einde. 16 Maart is de start van seizoen 6 en dat brengt tevens de conclusie van dit seizoen. Toch wordt het een stuk anders dan andere finales. Wat kunnen we verwachten van het Fortnite seizoen 5 finale?

  Fortnite voegt Gangnam Style dans toe

  K-pop fans en dansfanatiekelingen staat een leuke verrassing te wachten als ze Fortnite opstarten. Epic Games heeft namelijk de beroemde Gangnam Style dans toegevoegd aan de populaire battle-royale game.

  Master Chief komt officieel naar Fortnite

  Tijdens The Game Awards 2020 heeft Epic Games bekendgemaakt dat Fortnite een bekend gezicht verwelkomd in haar wereld. Agent Jones krijgt namelijk een bezoekje van niemand minder dan Master Chief. De iconische Halo-held is vanaf vandaag beschikbaar in de game.

  The Mandalorian en Baby Yoda komen naar Fortnite

  In Chapter 2: Season 5 van Fortnite zullen we wat hele bekende gezichten gaan zien. Naast een aantal originele karakters, worden nu ook The Mandalorian en Baby Yoda aan Fortnite toegevoegd. Spelers die de Battle Pass kopen kunnen deze karakters gaan ontgrendelen. Baby Yoda is niet een apart karakter, maar zal zoals altijd The Mandalorian vergezellen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.