Far Cry

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Crytek en uitgegeven door Crytek

  Far Cry Artikelen

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Dit is de beste Far Cry game volgens jullie!

  De stembussen zijn gesloten, en jullie meningen zijn samengevoegd tot een conclusie. Lees hier of jij behoorde tot de meerderheid van de stemmen. Dit is namelijk de beste Far Cry game volgens jullie.

  Poll - Wat is de beste Far Cry game?

  Na lang wachten is deze week eindelijk Far Cry Primal uitgekomen voor de consoles. Zo'n 10.000 jaar voor Christus ga je met Takkar op jacht naar de Udam en Izila en tem je de meest wilde dieren. Wat vinden jullie nou eigenlijk de beste Far Cry game? Stem op de poll en laat het weten!

  De open-wereld games die je gespeeld moet hebben

  Er zijn van die games die je urenlang weten op te slokken, omdat je constant wat nieuws aan het ontdekken. Vaak gaat het hier om gigantische open-wereld games die maar niet lijken op te houden. We nemen een kijkje naar game franchises die volgens ons gevoelsmatig het grootst zijn en je, als je ze gemist hebt, absoluut moet spelen.

  Far Cry Nieuws

  Release date Far Cry 6 nu officieel onthuld

  De release date van Far Cry 6 is bekend. Tijdens het Ubisoft Forward event van zondag 12 juni, toonde de ontwikkelaar het nieuwste deel van Far Cry aan de wereld. In een aankondingstrailer zijn de eerste beelden van Far Cry 6 te zien.

  Far Cry Primal mogelijk gelekt

  Gisteravond werd bovenstaande teaser uitgegeven door Ubisoft. Deze teaser is naar verwachting een vroege aankondiging van Far Cry Primal, een Far Cry game die zich vermoedelijk in de IJstijd afspeelt. Er is nog niets officieel aangekondigd, dus is Far Cry Primal gelekt?

  Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  Ubisoft komt met Far Cry: Wild Expeditions

  Alvast een waarschuwing voor Far Cry-fans, om hartaanvallen en andere nare bijwerkingen te voorkomen: het is geen nieuwe game. Far Cry: Wild Expeditions is een compilatie-pakket.

  Donderdag Far Cry dag in de Ubisoft Week op Steam

  Na Prince of Persia, The Settlers 7, R.U.S.E. en Trackmania United Forever, is het de beurt aan Far Cry om onze portemonnee leeg te trekken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.