Far Cry 6 krijgt een documentaire over ontwikkeling

News
zondag, 28 november 2021 om 9:00
far cry 6f1595916424
Ubisoft heeft een documentaire gedeeld over de ontwikkeling van Far Cry 6. In de documentaire komen verschillende werknemers aan het woord van Ubisoft Toronto.
Ubisoft heeft een documentaire gepubliceerd, over het maken van de game Far Cry 6. De documentaire heet Revolución: A Far Cry Story, de video duurt 38 minuten en neemt fans mee achter de schermen van Ubisoft Toronto tijdens de hoogte- en dieptepunten van de ontwikkeling.
In de documentaire komen verschillende werknemers aan het woord, waaronder Navid Khavari, narrative director. Verder is Giancarlo Esposito, acteur, aan het werk te zien en wordt er gepraat over de invloed van het coronavirus op de ontwikkeling van de game.

Diversiteit binnen Far Cry 6

De documentaire vertelt ook over de diversiteit van de game, door het inschakelen van acteur Manuel Rodriguez-Saenz als schrijver wilde Ubisoft ervoor zorgen dat de Afro-Yaraanse cultuur zo goed mogelijk wordt vertegenwoordigd in Far Cry.
Far Cry 6 is een first-person shooter, en de zesde game uit de franchise. De game speelt zich af op een Caribisch eiland, geregeerd door Antón Castillo, een dictator die alles doet om ervoor te zorgen dat zijn zoon troonopvolger wordt.
Far Cry 6 is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S PC en Google Stadia.