Destiny 2 Nieuws

  Destiny 2 Three of Coins nader uitgelegd door Bungie

  Bungie heeft het Destiny 2 Three of Coins systeem verduidelijkt voor spelers. Het werd recentelijk toegevoegd aan de game, maar spelers wisten niet precies wat het nou deed. Daar probeert Bungie dus verandering in te brengen.

  Destiny 2 event start vandaag en bevat sneeuwballengevecht

  Vandaag gaat een nieuw Destiny 2 event van start. Het event, genaamd The Dawning, bevat een aantal leuke, nieuwe features. Ook zien we de terugkeer van multiplayermodus Mayhem!

  Destiny 2 locked content wordt aangepakt in aankomende patch

  Vorige week kwam het bericht dat basis content uit Destiny 2 niet beschikbaar meer was voor mensen zonder de Curse of Osiris DLC. Bungie, ontwikkelaar van de game, komt nu terug op deze Destiny 2 locked content en verandert het één in ander met een aankomende patch.

  Destiny 2 content uit basisgame niet beschikbaar als je DLC niet hebt

  We kunnen al een paar dagen aan de slag met Destiny 2 Curse of Osiris, maar niet iedereen heeft de DLC natuurlijk in bezit. Willen die mensen nog wel genieten van Destiny 2 content, dan is er een klein probleem. Content uit de basisgame is namelijk niet meer beschikbaar als je de DLC niet hebt.

  Destiny 2 Curse of Osiris uitbreiding nu te spelen

  Destiny 2 Curse of Osiris is vanaf 5 gisteren speelbaar voor iedereen die Destiny 2 speelt op PlayStation 4, Xbox One en PC. De uitbreiding brengt spelers een nieuw verhaal, een nieuwe planeet en meer.

  Destiny 2 Curse of Osiris trailer uitgebracht

  Destiny 2 is al een tijdje uit, dus dat betekent dat het tijd is voor DLC! Vanaf vandaag kan iedereen aan de slag met de eerste uitgebrachte Destiny 2 DLC, genaamd Curse of Osiris. De ontwikkelaar, Bungie, heeft vandaag dan ook een Destiny 2 Curse of Osiris trailer uitgebracht voor de lancering!

  Bungie kondigt toekomstige Destiny 2 updates aan

  Bungie heeft een waslijst aan toekomstige Destiny 2 updates onthuld op de eigen blog. Het betreft een lijst die vorige maand al gepubliceerd is, maar nu nog verder aangevuld is met nieuwe updates en data van uitkomen.

  Destiny 2 servers offline vandaag voor onderhoud

  Mensen kunnen sinds gisteren aan de slag met een Destiny 2 proefperiode, maar deze zal donderdag voor eventjes worden verstoord. Vandaag zullen namelijk de Destiny 2 servers offline gaan voor onderhoud. Dat heeft Bungie namelijk bekendgemaakt. Hopelijk had je dus geen plannen om Destiny 2 te spelen, want die zijn dan zojuist in het water gevallen!

  Destiny 2 gratis te spelen vanaf vandaag!

  Goed nieuws voor de mensen die nog geen Destiny 2 in huis hebben gehaald, vanaf vandaag start de Destiny 2 gratis proefperiode! In deze gratis proefperiode kun je van alles ontdekken in het universum van Destiny, waardoor je hem misschien wel zelf in huis haalt!

  Destiny 2 XP systeem op de schop na klachten van spelers

  Powerlevelen om de beste content vrij te spelen is geen onbekende in de wereld van videogames. Maar het Destiny 2 XP systeem zorgde voor opgetrokken wenkvrouwen toen bleek dat je minder ervaringspunten kreeg als je een bepaalde activiteit vaak herhaalde. Dat wordt nu aangepast.

  Bungie onthult nieuwe Destiny 2 Curse of Osiris details

  Destiny 2 is inmiddels al een paar maanden uit en dus is het langzamerhand tijd voor de DLC. Middels een livestream heeft Bungie, ontwikkelaar van de game, nieuwe Destiny 2 Curse of Osiris details onthuld.

  Destiny 2 servers tijdelijk offline

  De Destiny 2 servers gaan tijdelijk offline vanavond. Bungie gaat sleutelen aan de game en daarom is de shooter van 17:00 uur tot 21:00 uur Nederlandse tijd niet online te spelen. Ook de originele Destiny gaat even uit de lucht.

  Destiny 2 livestream over Curse of Osiris op Twitch

  Bungie houdt vanavond een Destiny 2 livestream ter ere van de aankomende DLC. In de livestream zullen verschillende aspecten van de DLC worden belicht.

  Destiny 2 4k patch komt op 5 december uit

  Bungie heeft aangekondigd dat de Destiny 2 4k patch er aan komt. Met deze patch krijgt Destiny 2 4k en HDR ondersteuning voor de Xbox One X en de PlayStation 4 Pro.

  Volgende Destiny 2 Faction Rally startdatum bekendgemaakt

  De tweede Destiny 2 Faction Rally zal binnenkort beginnen. Bungie heeft bekendgemaakt dat het evenement 7 november van start zal gaan.

  Destiny 2 DLC verhoogt level cap en introduceert nieuwe Ghost

  De Destiny 2 DLC Curse of Osiris zal het level cap van spelers verhogen. Ook zal er een nieuwe Ghost geïntroduceerd worden in de DLC van de game.

  Nieuwe trailer bevestigt geruchten over Destiny 2 DLC

  Een nieuwe trailer toont de eerste Destiny 2 DLC genaamd Curse of Osiris. De trailer is door Sony getoond tijdens de Paris Games Week.

  Kleine Destiny 2 PC update lost opstartproblemen op

  Bungie lanceert vandaag een kleine Destiny 2 PC update. Deze hotfix lost de opstartproblemen op voor mensen zonder een SSSE3 processor.

  Overvloed aan Destiny 2 bans komen niet door apps van derde partijen

  Destiny 2 is sinds gisteren uit voor de PC, maar als snel kwamen er berichten over massale Destiny 2 bans. Die zouden zijn uitgedeeld aan spelers die de game spelen terwijl ze een app van een derde partij aan hebben staan. Bungie, ontwikkelaar van de game, ontkent dat.

  Destiny 2 DLC details gelekt na datamining

  De lancering van de PC-versie van Destiny 2 loopt niet zoals Bungie en Activision het waarschijnlijk gewild hebben. Eerst was er een boel gedoe over massale bans en nu hebben dataminers een boel details ontdekt over nog niet onthulde Destiny 2 DLC.

  Geen Destiny 2 Halloween event onderweg

  Dit jaar zal er geen Destiny 2 Halloween event komen. Dit maakt David Dague, Bungie medewerker, bekend via Twitter.

  Destiny 2 Iron Banner beloningen gaan op de schop

  Bungie gaat aanpassingen maken aan het beloningssysteem van de Destiny 2 Iron Banner events. Dat maakte de ontwikkelaar bekend.

  Activision bezit patent op aanmoedigen microtransacties in multiplayer

  Microtransacties lijkt het woord van dit najaar te worden. Nadat Forza Motorsport 7, Middle-Earth Shadow of War en Star Wars Battlefront 2 veel in het nieuws waren hiermee, is nu de beurt aan Activision. Het bedrijf bezit een patent op microtransacties in multiplayer

  Destiny 2 preload voor PC vanaf morgen mogelijk

  Vanaf morgen kan iedereen Destiny 2 preloaden. Dit maakt Bungie bekend via Twitter. De release van de PC-versie volgt een maand na de launch van de consoleversie van Destiny 2.

  Destiny 2 trailer voor PC launch uitgebracht

  Bungie heeft de Destiny 2 trailer uitgebracht ter ere van de aankomende launch. Destiny 2 komt 24 oktober beschikbaar voor de PC. Het spel is momenteel al uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.