Destiny

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Bungie en uitgegeven door Activision Blizzard

  7

  Destiny Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #50 tot en met #41

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Wij zetten de 100 beste games van het decennium op een rij. Nummers 50 tot en met 41.

  Wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn? - XGN Doe Mee

  Juichende fans en personeelsleden die de champagne rijkelijk laten vloeien en met elkaar proosten. Het schijnt gebeurd te zijn nadat Bungie aankondigde dat zij niet verder ging met Activision. Een goede stelling lijkt het, want wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  Destiny Age of Triumph reveal - Wat we tot nu toe weten

  De derde en laatste livestream voor de Destiny Age of Triumph reveal heeft inmiddels plaatsgevonden. In deze livestream heeft ontwikkelaar Bungie meer informatie over deze nieuwe update uit de doeken gedaan. Lees hier alles wat we tot nu toe weten op een rijtje.

  Destiny recap - Een terugblik op de afgelopen drie jaar

  Het hoge woord bij Bungie is er helaas nog niet uit, dus wanneer wij Destiny 2 mogen verwachten is nog onbekend. De ontwikkelaar liet onlangs wel weten dat de laatste grote update voor Destiny snel verschijnt, genaamd Age of Triumph. Volgens XGN.nl is dat wel een goed moment voor een Destiny recap.

  Destiny Nieuws

  Activision aandeelhouders klagen uitgever aan na verliezen Destiny

  De breuk met ontwikkelaar Bungie heeft een zure nasmaak voor uitgever Activision. Naast het verliezen van de rechten op Destiny, heeft het bedrijf nu ook een rechtszaak aan zijn broek hangen. Een paar aandeelhouders van Activision klaagt de uitgever namelijk aan voor het geven van misleidende informatie omtrent deze breuk.

  Bungie breekt met Activision, neemt rechten Destiny over

  Ontwikkelaar Bungie heeft aangekondigd dat zij niet verdergaat met uitgever Activision. Dat hebben beide bedrijven donderdagnacht laten weten. Bungie neemt de rechten van Destiny wel over en zal nieuwe Destiny-titels zelf gaan uitbrengen in de toekomst. Volgens Bungie is de transitie van de rechten al gaande.

  Destiny exclusive content PlayStation beschikbaar voor Xbox One

  Inmiddels Destiny 2 al een tijdje uit, maar Activision heeft vandaag pas Destiny exclusive content beschikbaar gemaakt voor de Xbox One.

  Destiny Iron Banner keert terug in Mayhem Clash

  De Destiny Iron Banner gaat vanaf morgen weer van start. Het zal de laatste keer zijn dat het evenement wordt gehouden alvorens de deadline die ontwikkelaar Bungie heeft gesteld voor het verdienen van Destiny 2 emblems.

  Destiny Rise of Iron Age of Triumph launch trailer gelanceerd

  Nog eventjes en dan kun je aan de slag met Destiny's Age of Trumph. In een nieuwe Age of Triumph launch trailer zien we weer een hoop nieuwe beelden van deze update voor de allereerste Destiny.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.