Animal Crossing: New Horizons

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9

  Animal Crossing: New Horizons Artikelen

  Deze topgames kan je nu met veel korting scoren!

  Ondanks versoepelingen duurt de lockdown nog steeds voort, dus moeten we ons zelf blijven vermaken. Gelukkig kan je nu nieuwe topgames al met veel korting scoren, zodat je voorlopig kan genieten van ijzersterke titels.

  5 populaire games die veel gespeeld worden tijdens Corona

  Corona heerst nu al een jaar in ons land en we zijn er nog niet bepaald van af. Toch zijn er dingen die, ook tijdens een pandemie, blijven bestaan, zoals games. Welke 5 populaire games werden er destijds en zelfs nu flink veel gespeeld tijdens Corona?

  5 relaxende games waarmee je tot rust komt

  Soms zit alles even tegen en heb je het gevoel alsof het leven je probeert tegen te werken. Andere keren heb je het onwijs druk en wordt de stress zo groot dat je nog maar moeilijk je hoofd boven water weet te houden. Gelukkig hebben wij vijf games voor je waarmee je tot rust kunt komen. Dit zijn vijf games die je lekker laten relaxen.

  Top 5 beste games van 2020 volgens Ralph Beentjes

  Voor onze Ralph was 2020 het jaar wat hij in zijn stoutste dromen niet kon voorstellen. Natuurlijk kon niemand een pandemie voorspellen, maar Ralph had ook nooit zien aankomen dat Assassin's Creed eindelijk zijn favoriete tijdperk aan zou doen: de vikingtijd. Is dat het enige wat Ralph gespeeld heeft? Zeker niet, want dit zijn de top vijf beste games van 2020 volgens Ralph Beentjes.

  De top 10 beste personages van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste game trailers van 2020. Wij zetten de tien beste personages van 2020 voor je op een rijtje.

  Animal Crossing: New Horizons Nieuws

  Animal Crossing: New Horizons best verkochte Nintendo game in Europa

  Ondertussen is het bijna een jaar geleden dat Animal Crossing: New Horizons uitkwam op de Nintendo Switch. Het was en is nu nog steeds een immens populaire game. Het is zelfs nu de best verkochte Nintendo game ooit in Europa. Hoe vaak is de game in totaal verkocht in dit werelddeel?

  Mario-items komen naar Animal Crossing: New Horizons

  Gisteravond was er sinds tijden weer een nieuwe Nintendo Direct. Tijdens deze livestream konden we een kort kijkje nemen op de nieuwe Mario-themed items die naar Animal Crossing: New Horizons komen. Deze items komen 25 februari in de game. Welke items kunnen we nu verwachten?

  Animal Crossing New Horizons meest verkochte game in 2020 op Amazon

  Ondanks de coronacrisis en de bijkomende moeilijkheden hebben ontwikkelaars en uitgevers van games geen slecht jaar gedraaid. Sterker nog, de games vlogen als warme broodjes over de toonbank. Op de webshop Amazon heeft Animal Crossing New Horizons wat dat betreft de beste zaken gedaan als meest verkochte game van 2020.

  Game industrie in 2020 meer waard dat Hollywood en sportwereld samen

  De waarde van de game industrie is in 2020 flink toegenomen. Zo blijkt uit de jaarlijkse cijfers die Gamesindustry.biz bekend heeft gemaakt. Ten opzichte van 2019 is de waarde van de game industrie met zo'n 19,6 procent gestegen.

  The Game Awards 2020 starten deze week

  ‘The Game Awards’ 2020 gaat deze week van start. Je kan op al jouw favoriete titels stemmen, waardoor deze een heleboel verschillende prijzen kunnen winnen. Hoewel er dit jaar wat minder games uitkwamen dan voorgaande jaren, zijn er alsnog een aantal pareltjes uitgekomen. Op 11 december zullen wij gaan zien welk game gewonnen heeft. Lees hier alles wat wij weten!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.