XGN Redactiespecial: Wat hoop jij straks te zien op SkyShowtime?

Article
zondag, 23 januari 2022 om 11:00
large wheel 16x9f1641571389
2022 wordt het jaar van de streamingdiensten in Nederland, met maar drie nieuwe services. Eén daarvan is SkyShowtime, maar wat wil de XGN redactie allemaal zien op de streamingdienst?

Luuc ten Velde

Voor SkyShowtime hoop ik vooral dat alle content van de Paramount+ en Peacock overgebracht wordt. Specifiek is het de content van Paramount+ die me interesseert, omdat die Amerikaanse dienst de content heeft die mij het meeste aanspreekt. Daarmee doel ik niet op het portfolio van Nickelodeon, al is dat mijn jeugd. Ik hoop juist op de programma's die buiten de VS eigenlijk niet uitgezonden worden.
Denk vooral aan de Amerikaanse Expeditie Robinson, genaamd Survivor, waarvan dit voorjaar seizoen 43 start en de prijzenpot een miljoen is. Het spelletje dat daar gespeeld wordt is vele malen interessanter dan de "BN'ers" die RTL 5 jaarlijks optrommelt en die vervolgens zitten te huilen op een eiland. In Survivor zie je een bikkelharde strijd tussen mensen die daadwerkelijk op het eiland willen zijn en daadwerkelijk een tof spel spelen. Laat SkyShowtime alsjeblieft Survivor uitzenden en je hebt m'n geld.

Arend Wiersma

Ik kijk vooral uit naar de toevoeging van Star Trek. Ik heb de klassieke serie nooit kunnen kijken. Toen ik jonger was lag mijn interesse daar niet helemaal dus dat is er eentje waar ik naar uitkijk. Verder kan een goede sitcom zoals Everybody Loves Raymond ook geen kwaad op z'n tijd.
south parkf1615817680

Sheadon Gunput

Ik kijk vooral heel erg uit naar het aanbod van Paramount+ dat op SkyShowtime komt. Als groot fan van de Nickelodeon shows kan ik namelijk echt niet wachten tot ik eindelijk de iCarly reboot kan kijken.
Ook heeft Paramount+ een grote deal met de makers van South Park. En ben ik heel benieuwd naar alle nieuwe seizoenen en films die daar uit voort komen.

Chris Boers

Van de drie aankomende streamingdiensten (Viaplay, HBO Max en SkyShowtime) is dit voor mij de grote onbekende. Als ik voor de geest probeer te halen waar Showtime voor staat, denk ik vooral aan Dexter, Homeland en Californication. Meer van dergelijke series zouden zeker welkom zijn.
Ik weet dat mijn 'significant other' The L Word een leuke serie vond. Ofwel, series die wat meer edgy zijn en wat minder netjes. Dat zou SkyShowtime een prima kandidaat kunnen maken