XGN.nl wenst alle bezoekers fijne Paasdagen!

  De Paashaas is weer bezig geweest en veel tuintjes liggen vol met eieren. Kortom: het is Pasen en dat mag gevierd worden! De redactie van XGN.nl wenst al haar bezoekers daarom een heel fijn Pasen toe!

  Pasen betekent niet alleen eieren zoeken om ze vervolgens lekker op te eten, maar natuurlijk ook een extra dag vrij die aan je weekend vast zit! Nu heb je dus een extra lang weekend de tijd om lekker te gamen, de nieuwste films en series te kijken of, dat kan ook nog, gezellig met je familie door te brengen. Is je familie niet zo gezellig? Dan kan je als back-up plan altijd een Nintendo Switch met je meenemen, dan weet je in ieder geval zeker dat jij je wel kan vermaken.

  Een heel fijn Pasen gewenst namens XGN.nl

  Er zijn natuurlijk de afgelopen tijd enorm veel toffe games uitgekomen waar je deze extra vrije dag aan kan besteden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de JRPG Persona 5, de kleurrijke platformer Yooka-Laylee of het nieuwste deel in de Mass Effect reeks?

  Als je dit weekend liever zittend doorbrengt, dan kan je ook nog eens terecht in de bioscoop. Een enorm actiespektakel in de vorm van Fast & Furious 8 is sinds deze week te bewonderen op het grote doek. Kies je liever voor een wat minder ruige, maar nog steeds spectaculaire film? Dan is Beauty and the Beast wellicht wat voor jou.

  Kortom: er is genoeg te doen tijdens dit lange weekend. Wat gaan jullie doen tijdens Pasen? Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.