XGN gamescom award winnaar is bekend

Article
maandag, 22 augustus 2016 om 12:38
xgn google image
Gamescom is voorbij en dat betekent dat er een XGN gamescom award winnaar bekend is. De afgelopen week konden jullie op de game stemmen waar jullie het meest naar uitkijken en van verwachten. De stemmen zijn geteld en de winnaar vind je hier.
Vanaf woensdag 17 augustus, het begin van gamescom, konden al jullie bezoekers en gameliefhebbers stemmen op jullie favoriete game tijdens de XGN gamescom awards. Hiermee strijkt niet alleen de winnende game de eer en een leuke prijs op, ook iedereen die op de winnaar heeft gestemd kan leuke prijzen winnen. Gisteravond, bij het einde van de gamescom, sloot de stemming en werd de allesbeslissende rekensom gemaakt.

XGN gamescom award winnaar bekend

XGN gamescom award winnaar is dit jaar geworden:
  1. Battlefield 1
  2. Mafia 3
  3. Zelda Breath of the Wild
Battlefield 1 is dus de grote winnaar. Het lag enigszins in de lijn der verwachting gezien alle positieve reacties en de hype die de game oproept met haar verschillende trailers en onthulling de laatste tijd. De game neemt spelers terug naar de Eerste Wereldoorlog waarin op grote schaal tegen elkaar wordt gestreden, net zoals je al jaren van Battlefield gewend bent. Dit jaar echter is de multiplayer nog eens verder uitgebreid en worden er iconische wapens en ander werktuig uit de Eerste Wereldoorlog toegevoegd.
Een goede tweede in de XGN gamescom awards is Mafia 3 geworden, met kort daarachter The Legend of Zelda Breath of the Wild.

Ook jullie kunnen winnen

Mocht je op Battlefield 1 gestemd hebben, dan kan het zomaar zijn dat ook jij in de prijzen valt. We hebben prijzen liggen die binnenkort voor jullie zijn! De winnaars zullen hierover één dezer dagen bericht krijgen.

Populair Nieuws