De XGN Film Awards 2016 winnaar is bekend!

  Voor het eerst in de geschiedenis van XGN waren er dit jaar, naast de XGN Game Awards 2016, ook de XGN Film Awards 2016. De beste films van 2016 werden op een rijtje gezet en jullie konden stemmen welke film beter is dan de rest. Wij gingen bij de XGN Film Awards 2016 winnaar langs om hem te feliciteren.

  In zeven verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld Beste Superheldenfilm of Beste Comedy, konden jullie je stem achterlaten voor je favoriete film van dit jaar. Na de verschillende stemrondes doorgekomen te zijn, ging het uiteindelijk nog om drie films:

  De strijd is inmiddels gestreden en de stemmen zijn geteld. Wie er met de award van dit jaar vandoor gaat, kan je in de video bovenaan de pagina zien!

  XGN Film Awards 2016 winnaar verrast met presentje

  Na het uitreiken van de XGN Game Awards gingen we ook nog even persoonlijk langs bij de winnaar van de Film Awards om deze te feliciteren. Daarnaast bracht Phil een klein presentje mee.

  Wij willen iedereen bedanken voor het stemmen op de XGN Film Awards 2016! Hopelijk vonden jullie de eerste editie van de XGN Film Awards net zo leuk als wij en we hopen dat we jullie volgend jaar weer terug zien voor de XGN Film Awards 2017!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.