De XGN Game Awards 2016 winnaar is bekend!

  De stembussen voor de XGN Game Awards 2016 zijn gesloten en de stemmen zijn geteld. Jullie konden nog één keer stemmen in de laatste stemronde, en er kan natuurlijk maar één game de beste zijn. Wie die winnaar is, zie je in de video bovenaan de pagina.

  De strijd ging op het laatst tussen drie games: Dishonored 2, die de categorie Beste Actiegame heeft gewonnen. Battlefield 1 die de categorie Beste Shooter won en Uncharted 4, winnaar van de categorie Beste Avonturengame. Drie totaal verschillende games van drie verschillende ontwikkelaars. Wij gingen per traditie persoonlijk bij de winnaar langs om hem te feliciteren en om een klein presentje te overhandigen.

  XGN Game Awards 2016 winnaar krijgt persoonlijke felicitatie

  In de video bovenaan de pagina zie je hoe Phil afreist naar de locatie van de winnaar van de XGN Game Awards 2016 om de gelukkige op de hoogte te brengen van de overwinning. Ook heeft hij natuurlijk een klein presentje bij zich om aan de winnaar te overhandigen. Wie er dit jaar heeft gewonnen, kan je in de XGN Game Awards uitreiking video zien!

  We willen jullie allemaal bedanken voor het stemmen! Heb jij gestemd en ook je adresgegevens achtergelaten? Dan maak jij kans op hele vette prijzen. Begin januari worden de prijswinnaars bepaald en krijgen de winnaars automatisch een prijs toegestuurd als ze gewonnen hebben.

  Dishonored 2

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.