XGN E3 Fotorapportage van maandag 13 juni

Article
dinsdag, 14 juni 2016 om 12:12
xgn google image
De drukste dag van de E3 en misschien wel van het jaar is gisteren voorbij gegaan. Onze drie dappere redacteuren trotseerden weer de vreselijke gamebooth's en oervervelende persconferenties om ons het nieuws van de dag te brengen. Een korte samenvatting van de dag volgt dan ook hier in de vorm van de XGN E3 fotorapportage.
Onze jongens hadden nog even tijd om ons wat foto's te sturen van de beurs. Gelukkig hebben we vandaag geen ziekenhuisfoto, want Ralph heeft zich vandaag staande weten te houden!

XGN E3 fotorapportage van maandag 13 juni

De foto's die Ralph ons toestuurde voor de XGN E3 fotorapportage waren vooral van de Microsoft presentatie en de nieuwe controllers voor de Xbox One. Ook is de gaming hal te zien waar je ontelbare schermen ziet staan waar de meeste games gespeeld konden worden. De laatste foto geeft ons een beetje inzicht in de voordelen die je krijgt bij het zijn van een CEO!
XGN E3 fotorapportage
XGN E3 fotorapportage
XGN E3 fotorapportage
XGN E3 fotorapportage
XGN E3 fotorapportage
Hugo stuurde ons vooral foto's van de persconferentie van Ubisoft. Aan de foto's te zien zit Hugo vooral te wachten op de aankomende South Park game, South Park: The Fractured But Whole. En geef hem eens ongelijk.
De presentatie van de game was hilarisch als je het gelach vanuit de zaal als maatstaaf neemt. Ook de vernieuwde gameplay leek de tweede South Park game erg goed te doen!
Vandaag is de laatste persconferentie van de E3 2016. Nintendo sluit om 18:00 uur af. Morgen krijgen we dus voor het laatst een XGN E3 fotorapportage.
Liever wat meer uitleg bij de foto's? Lees dan al het nieuws van de E3 in ons E3 2016 overzicht
XGN E3 fotorapportage
XGN E3 fotorapportage
XGN E3 fotorapportage
XGN E3 fotorapportage