Top 3 Skyrim remaster gameplay vernieuwingen die we gaan zien

Article
dinsdag, 14 juni 2016 om 11:00
xgn google image
De nieuwe Skyrim remaster is dan nu officieel aangekondigd door Bethesda en dat betekent dat we met grafische vernieuwingen weer aan de slag kunnen met de Dovahkin. Dit keer zal de game er grafisch nog beter uitzien dan de originele game. Dit is de top 3 Skyrim remaster gameplay vernieuwingen die we gaan zien!
We wisten al enige tijd dat de nieuwe titel er aan zat te komen. Maar we wisten door de geruchten niet wat we nou allemaal konden verwachten wat betreft Skyrim remaster gameplay vernieuwingen. De titel komt al op 28 oktober naar de consoles en PC en dit is alles wat je moet weten.
Want er wordt veel verbeterd aan de nieuwe game, hoewel we nog niet eens alle Skyrim remaster gameplay vernieuwingen kennen. We hebben door de korte trailer van de Bethesda persconferentie al wel een goede indruk gekregen.

3. Grafische vernieuwingen

Zoals we eigenlijk al mochten verwachten van de nieuwe Skyrim remaster zal de game in ieder geval verbeterde graphics hebben. De trailer die we voorbij zagen komen tijdens de Bethesda persconferentie toonde in ieder geval een stuk meer diepte in de game.
In principe zou je de grafische Skyrim remaster gameplay vernieuwingen het beste kunnen vergelijken met Skyrim voor PC met een nieuwe lading mods erover gegooid. Het voornaamste verschil tussen de vernieuwde graphics in de Skyrim remaster en de graphics die je zelf met nieuwe mods kunt maken, dat is het feit dat de Skyrim remaster een stuk stabieler zal draaien.
Doordat Bethesda ook in de kern van de game alle grafische vernieuwingen kan doorvoeren, maakt dat het een stuk effectiever. Verder was het voor PS3 en Xbox 360 spelers sowieso al niet mogelijk om grafische verbeteringen door te voeren door middel van mods. Voor console gebruikers zal het nieuwe grafische laagje in ieder geval een welkome vernieuwing zijn.
Zo is er een volledig nieuwe belichting om ervoor te zorgen dat de game wat meer tot leven komt. In principe lijkt het erop dat de game wat meer bloom-effecten zal gaan krijgen. Dit betekent dat de belichting in ieder geval wat meer op je af moet komen.
Verder zul je op grafisch vlak ook zien dat de God-Rays meer aanwezig zullen zijn. Dat zijn die lichtstralen die door dunne wolken heenschijnen of juist zonnestralen die door een bladerdak van een bos heen schijnt.
Daarnaast is de depth of field ook verbeterd waardoor je beter de texturen van struiken en planten kunt herkennen. Verder lijkt het er ook op dat je verder kunt kijken dan voorheen. Zo kun je dus beter een berg in de verte zien.
Als laatste van de grafische Skyrim remaster gameplay vernieuwingen in de game is ook de sneeuw en het water aangepast. Zoals de meeste Skyrim spelers wel weten is er in het gebied meer dan genoeg sneeuw en is het wel van belang dat dit er ook een beetje goed uit ziet.
Het water is altijd een speerpunt in de Elder Scrolls franchise vanaf Morrowind, dus dat is ook aangepakt en nog verder uitgewerkt.
92780

2. MODS!

Wil je de strijd aangaan met Thomas de Stoomlocomotief, huizen bouwen, nieuwe draken bevechten of gewoon een lading andere wapens gebruiken? Dat kan door de mods die met de Skyrim remaster gameplay vernieuwingen op de consoles geïntroduceerd worden.
Of de mods hetzelfde zullen werken als op PC is nog de vraag, gezien het feit dat je in Fallout 4 maar een beperkt aantal mods voor de game kunt installeren.
In een eerdere special behandelden we al de de nieuwe features die we graag zouden willen zien in de geremasterde versie van de Skyrim game. Zo zouden we graag een uitgebreidere versie van de skilltree willen zien. Deze wens hoeft niet langer door Bethesda zelf ingewilligd te worden, deze vernieuwing kunnen we namelijk simpelweg door middel van mods installeren.
Wat dacht je van nieuwe gameplay of quests voor als je klaar bent en alles al ontdekt hebt in Skyrim? Geen probleem, wanneer een modder besluit dat Skyrim wel een nieuwe hoofdquest kan gebruiken, dan is dat mogelijk. Zou je graag aan de slag willen met nieuwe wapens of spreuken in Skyrim? De mods brengen het.
Zoals je kunt zien hoeft Bethesda eigenlijk niet eens zelf zoveel Skyrim remaster gameplay vernieuwingen in te brengen. Wanneer de uitgever het voor modders mogelijk maakt om aan de slag te gaan met de game voor consoles, hebben we de aankomende jaren meer dan genoeg plezier om te beleven met de game.
92781

1. Gratis DLC

Een van onze wensen uit een eerdere special is in ieder geval ingewilligd. De game zal alle DLC die eerder is uitgekomen voor de titel bevatten.
Voor PC gamers is er nog een positief pluspunt. Wanneer je namelijk bijvoorbeeld de Legendary Edition van Skyrim al hebt aangeschaft, hoef je dit niet nog eens te doen voor de Skyrim remaster. Sterker nog, je krijgt de remaster gewoon gratis en voor niets door middel van een update op 28 oktober.
Dit is niet zozeer een vernieuwing in deze special met Skyrim remaster gameplay vernieuwingen. Maar het is goed om te weten voor spelers die alleen nog maar de vanilla versie van Skyrim hebben gespeeld dat ze niet de DLC nog eens los aan moeten schaffen.
Vooral voor mensen die nooit de kans hebben gehad om de DLC aan te schaffen of überhaupt te spelen is de nieuwe uitvoering van Skyrim een goede mogelijkheid om de DLC alsnog te spelen.

Mogelijke andere Skyrim remaster gameplay vernieuwingen

Overigens wordt verwacht dat dit niet de enige top 3 Skyrim remaster gameplay vernieuwingen zullen zijn. Zo heeft Bethesda tijdens haar persconferentie ook laten weten dat Fallout 4 Virtual Reality ondersteuning zal krijgen voor de HTC Vive en mogelijk ook nog voor andere VR-headsets beschikbaar zal komen.
Het lijkt waarschijnlijk dat Bethesda dezelfde VR compatibiliteit mogelijk zal maken voor de nieuwe Skyrim remaster. Of dat het bedrijf dit later nog als feature toe zal voegen voor de vernieuwde versie van The Elder Scrolls V zoals het ook deed voor Fallout 4.
Hoewel we dus nog niet al te veel weten over de Skyrim remaster gameplay vernieuwingen, mogen we ervan uitgaan dat Bethesda nog wel een aantal konijnen uit de hoge hoed zal halen tussen nu en 28 oktober. Wat we verder nog mogen verwachten van de remaster van de populairste Elder Scrolls game tot nu toe moet in de komende maanden nog blijken.