XGN Doe Mee - Welke soort GTA Online Heist wil jij zien in GTA 5?

Article
zaterdag, 15 november 2014 om 15:00
xgn google image
Nog maar één weekje en dan ligt Rockstar's Grand Theft Auto 5 in de winkels voor de PlayStation 4 en Xbox One. Laat de XGN Doe Mee nu net een mooie stelling over de openwereld-game hebben bedacht. En ook een terugblik op vorige week. Welkom bij een gloednieuwe XGN Doe Mee!
Alvorens wij gaan kijken naar de stelling van deze week, eerst de zogenaamde korte terugblik op vorige week. Mede vanwege de komst van Call of Duty: Advanced Warfare vroegen wij aan jullie wat nou jouw favoriete Call of Duty game was? Simpelweg een game gillen was niet genoeg en er waren dan ook meerderen die een mooi antwoord gaven. Winnaar van deze week is Excilles:
Het was een lastige keuze om te kiezen uit alle leuke en toffe inzendingen, maar de XGN Doe Mee moest een keuze maken. Black Ops 2 en de Modern Warfare reeks kwamen erg vaak naar voren, wat ook wel te lezen is in de 'Reactie van de Week' hierboven. De Doe Mee krabbelt zich wel eventjes achter de oren: vinden wij de klassieke Call of Duty's dan helemaal niet zo leuk of zijn ze niet zo gedenkwaardig? Een nadenkertje.
Dat is voor een andere keer. Eerst die nieuwe stelling! Gisteren maakte Rockstar bekend dat de Online Heists voor GTA 5 er snel aan komen, maar een exacte datum is er nog steeds niet. Voordat die er wel zijn vraagt de Doe Mee het volgende aan jullie:

Welke soort GTA Online Heist wil jij zien in GTA 5?

Want we wachten, op zijn zachts gezegd, al een tijdje op de Heists. In die tussentijd zul jij misschien al het een en ander bekokstoofd hebben. Want banken, juweliers en geldwagens hebben we nu allemaal wel gezien. Maar wat lijkt in jouw optiek nu echt brute heist? Ga jij voor het beroven van een kluis met een helikopter of gebruik je die dekselse onderzeeër nogmaals?
Wij zijn dolbenieuwd naar jullie antwoorden en visionaire ideeën! Dus wat is jouw precieze idee voor een heist, hoe voer je dat uit en hoeveel goud haal je ermee op? Laat het ons weten in de reacties! Wij wachten in spanning af. Tot volgende week!

Populair Nieuws