XGN Doe Mee: Wat zou jij graag met Kinect doen?

Article
zaterdag, 12 april 2014 om 12:00
xgn google image
De zon schijnt, als je nog thuis woont heeft je moeder waarschijnlijk allang tegen je gezegd dat je je bed uit moet komen en niet de hele tijd achter ‘dat ding’ moet zitten. Als je dit leest dan heb je je daar duidelijk niks van aangetrokken en dat is mooi, want we kunnen jouw mening goed gebruiken in XGN Doe Mee.
Vorige week vroeg collega Erik je naar de duistere plekjes van je brein te gaan om te zien welke horrorelementen in een game je helemaal gek maken van angst. Tobias Kaa had een antwoord dat ons deed hopen om ooit eens naast hem te zitten bij een horrorgame:
Met andere woorden, het is dat momentje in de horrorfilm waarbij iemand het spiegelkastje in de badkamer open doet, weer dichtdoet en er ineens een gigantische creep achter hem ziet staan. Of hoe je Stan in het raam ‘geflecteerd’ ziet in de clip van Eminems gelijknamige nummer. Wij worden er kriebelig van wanneer we eraan denken, hoewel menig gamer ook gewoon al op de kast te krijgen is met wat spannende muziek en mist. Jullie maken het de horrorgamemakers dan wel heel makkelijk toch? Grapje natuurlijk.

Nieuwe stelling van de week

Hoogste tijd voor een nieuwe stelling om het hoofd over te breken. Eentje die te maken heeft met Kinect, dat deze week niet al te positief in het nieuws was. Wat gaat Microsoft nog doen met die Kinect voor Xbox One? Wat denk jij nou dat ze voor mindblowing game in de maak hebben om zelfs de meest hardcore RPG-gamer over te halen die salontafel weg te schuiven en te gaan Kinecten? Kortom:
Wat zou jij graag met Kinect doen?
Het hoeft geen gametoepassing te zijn natuurlijk, als jij denkt dat je dat apparaat ook heel handig zou kunnen gebruiken om een schets te laten maken van je interieur voordat je naar Ikea gaat of als een soort beveiligingscamera bij inbraken, roep het vooral en laat ons weten waarom Kinect uiteindelijk toch veel beter is of kan zijn dan men nu roept. De leukste reactie komt volgende week terug in weer een nieuwe editie van XGN Doe Mee. Tot dan!