Wat speel jij dit weekend?

Article
zaterdag, 12 april 2014 om 10:58
xgn google image
Het is deze week weer druk geweest in de wereld van de games. Met een aantal mooie releases en aankondigingen is er op het gezicht van menig gamer een grote glimlach ontstaan. Tijd voor een paar vrije dagen om al dit nieuws in alle rust te verwerken.
Ook deze week kun je je hart weer ophalen in de lijst met releases. Zo hebben de Xbox 360 bezitters eindelijk hun versie van Titanfall mogen verwelkomen. De game is al een paar weken uit voor de PC en de Xbox One, en nu mag de 360 zich bij dat rijtje scharen. Titanfall biedt naast het standaard wapen ook de mogelijkheid om flink kont te schoppen in een gigantische Titan. Dat de game zeker de moeite waard is, kun je lezen in de recensie die eerder al op de site verscheen.
LEGO fans kunnen ook een vreugdesprong maken. LEGO The Hobbit is uit en laat je de avonturen van de films opnieuw beleven. De game speelt net zo lekker als zijn voorgangers, maar kent wel een paar soepele toevoegingen. Bouwen met materialen die je in de levels vindt is daar een van. Voor meer informatie kun je de impressie van Nour lezen, die laatst bij Warner Bros. langs ging om de game te testen.
Er is dus weer genoeg om uit te kiezen deze week. Maar hoe zit het met jou? Heb je zelf nog wat uit de schappen gepikt om vervolgens kapot te spelen, of heb je je eigen collectie overhoop gegooid en heb je een klassieker opgestart? Laat hieronder weten welke games jij dit weekend allemaal gaat spelen. Misschien geef je wel het goede voorbeeld en insprireer je anderen!