XGN Doe Mee: Wat is jouw favoriete filmgame?

Article
zaterdag, 26 juli 2014 om 15:00
xgn google image
Plakkerig en benauwd. Een betere beschrijving voor de afgelopen week is er eigenlijk niet. Wij hier bij XGN hopen niet dat jullie gesmolten voor de buis hangen, maar fijn achter het huis zitten met een ijskoud biertje - of cola, wat je ook wenst - en de voetjes in zo'n mini-zwembad. Vanuit die royale positie kun je ook meedoen met de XGN Doe Mee!
Voordat we aftrappen met onze nieuwste stelling, eerst even een korte terugblik op vorige week. Daarin vroegen we naar jouw favoriete horrorgame en hoe je status als durfal onderuit wordt gehaald door een 'simpel' spelletje. Twee Japanse reeksen steken daarbij ver boven iedereen uit: Resident Evil en Silent Hill zijn beide goed vertegenwoordigd. Jeppe13's verhaal over een eng spel met Mickey Mouse verdient veel lof, maar de reactie van de week gaat naar RG-force.
Outlast. Ook een titel die erg veel naar voren komt. Niet zo raar dat die game dan ook op een verdiende derde plek stond in onze top zes horrorgames. Duidelijke taal dat XGN'ers een luguber avontuur als journalist in een verlaat gekkenhuis wel zien zitten. Maar genoeg gegriezeld, tijd voor die nieuwe stelling!

Wat is jouw favoriete filmgame?

Zullen wij eens even heel slecht gaan doen? En dan bijzonder, onvoorstelbaar slecht. Filmgames! De meeste zijn driemaal dramatisch en lijken wel door een voor geproduceerde machine te worden uitgepoept, met het oog op winst en niet op kwaliteit.
Voor mij schiet mij al snel één titel te binnen: LEGO Indiana Jones. Met twee fantastische films, en één wat mindere, is er genoeg materiaal voor ontwikkelaar Traveller om een fantastische LEGO game te maken waarin Indiana Jones schiet, slingert en slaat door de vele levels. Mijn hart ligt al bij Indiana Jones en met een LEGO game werd ik nog een stukje gelukkiger.
Maar wat is nou eigenlijk jouw favoriete filmgame? Ben je helemaal hoteldebotel van de Iron Man games of ga het liefst los met The Dark Knight in één van de Batman titels. Laat het fatsoen varen en vertel ons welke filmgame volgens jou toch echt het proberen waard is. Doe dat, zien wij jullie volgende week weer bij de XGN Doe Mee!

Populair Nieuws