XGN Doe Mee: Het is goed dat Nintendo met zoveel varianten van 3DS komt

Article
zaterdag, 20 september 2014 om 14:00
xgn google image
Het belooft weer lekker weer te worden vandaag, maar hopelijk neem je toch even de tijd een reactie achter te laten op de stelling deze week. Kun jij door de 3DS-bomen het gamersbos nog zien, of mag Nintendo kappen met het uitgeven van special editions en volledig nieuwe 3DS'en?
Wat vind jij van games met figurines? Niet iedereen had daar een even sterke mening over. Hoewel ik thuis toch een pittige verzameling Disney Infinity-figuren heb staan, zit ik nu alvast mijn financiele situatie op te wegen tegen het starten van een Disney Infinity 2.0-collectie, Skylanders: Trap Team-collectie en natuurlijk die supermooie Amiibo's. De meeste mensen vinden de figurines kinderachtig en daar kan ik inkomen; ze worden niet gebruikt voor hardcore shooters nee. Ik denk dat thijsknvb het goed samenvat:
thijsknvb - Level 6
Zeker wel leuk maar ik vind dat het vooral voor kinderen leuk is (no offense voor de oudere die het leuk vinden). Want het voegt zeker wel wat toe aan games en je kan er leuk mee variëren qua personages maar ik vind het wel aan de prijzige kant.
Het is aan de prijzige kant, ik had liever gezien dat de figurines 7,50 euro per stuk zouden kostenin plaats van tegen de 15 euro aan. En sommige games, zoals Disney Infinity, zijn wel heel gemeen voor de echte verzamelaar, want die tweede heeft naast een stuk of 25 figurines ook nog eens 80 Power Discs om te verzamelen. Gelukkig zijn die wel een zachter prijsje. Tijd voor een nieuwe stelling dit weekend en die staat geheel in het teken van Nintendo 3DS:

Het is goed dat Nintendo met zoveel varianten van 3DS komt.

Wat vind jij? Ben jij blij dat we straks weer een nieuwe variant van de 3DS en 2DS hebben? En wat dacht je van alle limited editions, is dat iets om blij van te worden en te verzamelen of vind jij dat Nintendo gewoon een apparaat uit moet brengen en zich verder moet concentreren op de games of verdere ontwikkeling van een nieuwe console? Laat je reactie hieronder achter en misschien word jij volgende week in het zonnetje gezet! Ik ga nog even Fantasy Life spelen op mijn gewone rode 3DS, tot volgende week!