De XGN Best of gamescom Award 2015 nominaties zijn bekend!

Article
woensdag, 05 augustus 2015 om 13:02
xgn google image
Het is nog twee weken wachten, maar dan is het zover: gamescom 2015 gaat dan van start. En bij elke gamescom hebben wij uiteraard de gamescom award uit te delen! Wij hebben de keuze gemaakt uit vele games, maar nu is het aan jullie om te kiezen welke game een felbegeerde XGN Best of gamescom award verdient!
De nominaties zijn nu bekendgemaakt en jullie kunnen vanaf nu stemmen via onze speciale gamescom pagina. De stembus sluit na 9 augustus om 23:59 dus wees er op tijd bij. Gelukkig hebben jullie nog twee volledige weken om jullie stemmen uit te brengen en een keuze te maken. Bekijk de volledige XGN gamescom Award 2015 nominaties lijst hieronder!
XGN Best of Gamescom

Fallout 4

Fallout 4 is het vervolg op het succesvolle Fallout 3 en speelt zich af in een apocalyptische Boston. Jij bent de enige overlevende van Vault 111 en betreedt een wereld die vernietigd is door een nucleaire oorlog.
Elke seconde is een gevecht om te overleven in de volgende generatie open wereld game. Alleen jij kan de stad herbouwen en het lot van de Wasteland bepalen, maar elke keuze heeft zo zijn keerzijde. Welkom thuis!
XGN Best of Gamescom

Battleborn

De makers van Borderlands zijn terug met een badass game, met badass helden en een badass verhaallijn. Bescherm de allerlaatste ster in het universum tegen een mysterieuze vijand. Om de ster te verdedigen moet je elke karakter en wapen dat maar bedacht kan worden inzetten.
Vergroot je team terwijl je vijanden omlegt en neer schiet. Vecht alleen met jouw gekozen held of ga de strijd samen aan door middel van co-op missies, of vecht tegen vijanden in multiplayer matches.
75865

Deus Ex: Mankind Divided

Het jaar is 2029 en mechanische verbeterde mensen zijn verschoppelingen die afgezonderd leven van de maatschappij. De geheime agent met ervaring Adam Jensen moet zich nu richten op een wereld die zijn soort verafschuwt.
Gepantserd met een nieuwe arsenaal aan wapens en aanpassingen moet hij keuzes maken die invloed hebben op de wereld. Hij en zijn vertrouwelingen zijn de enigen die een wereldwijde samenzwering kunnen tegenhouden.
XGN Best of Gamescom

Just Cause 3

Het zonovergoten eiland Medici wordt geteisterd door een genadeloze generaal genaamd Di Ravello. Jij kruipt in het derde deel van de serie opnieuw in de huid van Rico Rodriguez, een man op een missie om het eiland te redden. Niks kan hem tegenhouden en met de 400 vierkante kilometer grote eiland weet de held wel raad. Bereid je voor op een groot arsenaal aan wapens, gadgets en voertuigen om vervolgens chaos los te laten op unieke en creatieve wijze.
75866

Call of Duty Black Ops 3

De Black Ops franchise wordt voortgezet in de populaire Call of Duty serie. Treyarch heeft een nieuw verhaallijn gecreëerd die voortbouwt op de vorige twee delen en in de game komen ook de zombies en multiplayer terug. Uniek aan Black Ops 3 is het feit dat de campaign modus volledig co-op uitgespeeld kan worden. Daarnaast zijn er nieuwe features toegevoegd aan de multiplayer waardoor gamers opnieuw het plezier kunnen beleven met intense adrenaline.
XGN Best of Gamescom

The Division

Black Friday, een zwarte dag in de geschiedenis van New York City, er breekt een vernietigende epidemie uit waarna The Division wordt ingeschakeld. The Division is een autonoom team met tactische agenten die allemaal hun eigen leven leiden tussen de normale mensen. Deze agenten zijn getraind om onafhankelijk van elkaar te opereren om de maatschappij te redden. Bereid je voor op wantrouwen, vertrouwen en strategische actie in de urban jungle genaamd New York.
75867

Mad Max

In de Wasteland is het elke man of vrouw voor zichzelf. Speel als een genadeloze krijger, Mad Max, tegen vijanden die opzoek zijn naar al jouw bezittingen. Ga opzoek naar de beste materialen om de ultieme oorlogsvoertuig te bouwen waarmee je de vijand stof laat happen. Draai elke rots om en laat de madness achter in de Wasteland!
XGN Best of Gamescom

Street Fighter V

De legendarische vechtgame keert terug in Street Fighter V die draait op Unreal Engine 4 technology. Adembenemende graphics laten elke trap en klap in grove stijlen zien. Daag vrienden online uit of strijd tegen onbekenden in de Capcom Pro Tour. Vecht met oude bekenden zoals Ryu, Chun-Li, Cammy en Ken tegen nieuwe karakters en laat zien wie de sterkste is.
75868

Assassin's Creed Syndicate

Londen, 1868, de industriële revolutie vindt plaats waarin welvaart en ontwikkelingen gebouwd zijn op de ruggen van de werkende slaven klassen. Als gangster assassin Jacob Frye recruit jij gangleden om te vechten voor gerechtigheid voor de werkende klassen. Leid de onderwereld naar naar de bovenste klassen van Londen in een spannende avonturen game vol met actie, gevechten en een spannend verhaallijn.
XGN Best of Gamescom

Hitman

Agent 47 is terug in de nieuwste game in de Hitman franchise, waarin de game HITMAN een nieuwe weg in slaat met de bekende assassin. Ditmaal is de assassin op zijn sterkst en kan niets hem stoppen.
Jij besluit hoe jij een doelwit omlegt in de verschillende grote open gebieden. Elke kamer is belangrijk, elke keuze zorgt voor een ander verloop. Jij kiest voor een goed georganiseerde meesterlijke zet, of brute kracht.
75869

Super Mario Maker

Iedereen kan het maken en iedereen kan het spelen. Dat is het motto van Super Mario Maker, ontwikkel je eigen levels en deel deze met de community waardoor anderen jouw levels kunnen spelen. Raak nooit meer uitgespeeld aangezien er continu nieuwe levels worden gemaakt waarin Mario en zijn vrienden de grootste uitdagingen trotseren. Of het een vliegen Piranha Plant is of een Hammer Bro die op de rug van Bowser zit, alles kan, alles mag!
XGN Best of Gamescom

Star Fox Zero

Fox McCloud is terug, ditmaal in de game Star Fox Zero. Kruip weer in de huid van Fox McCloud en neem het samen met teamgenoten, Peppy, Slippy en Falco op tegen de vijand. Beleef unieke gevechten in de ruimte en pas nieuwe trucs toe om de vijanden te verslaan op jou wijze. Kies je voor de 'ik schiet alles aan gort' methode of misschien de 'sluipweg' methode, de keuze is aan jou!
75870

Uncharted 4 A Thief's End

Nathan Drake heeft ruim drie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3 Drake's Deception de wereld van het schatjagen neergelegd. Alhoewel het niet lang duurt voordat Nathan de actie weer opzoekt. Zijn broer, Sam, duikt op en zoekt hulp om zijn eigen leven te leiden. Opzoek naar Captain Henry Avery's lang verloren schat moeten Sam en Nathan de jungle van Madagascar trotseren.
XGN Best of Gamescom

Halo 5 Guardians

âJaag op de waarheid in het vijfde deel van de Halo franchise. Halo 5 is het vervolg op Halo 4 en heeft uitgebreidere missies en een gloednieuwe Engine. Over het verhaallijn is nog weinig bekend, maar twee verschillende trailers laten twee verschillende verhalen zien. Onder andere Spartan Locke zal terugkeren, maar ook de Master Chief en in de multiplayer mode is ook een nieuwe mode toegevoegd genaamd Warzone.
75871

Rise of the Tomb Raider

In Rise of the Tomb Raider breekt er een nieuw hoofdstuk aan voor Lara Croft, net als in het vorige deel moet ze weer overleven en goed nadenken. Lara Croft vecht opnieuw met wapens en het uitbreiden van wapens heeft een centrale plek gekregen. Lara moet namelijk alles uit de kast halen om te overleven en dat kan alleen als ze al haar zintuigen, vaardigheden en materialen inzet en gebruikt. Maak bijvoorbeeld giftige pijlen en gebruik deze tegen vijanden, maar wees verstandig en weet wanneer je moet vluchten!
XGN Best of Gamescom

Metal Gear Solid V The Phantom Pain

De invasie van de Sovjet in Afghanistan brengt een nieuwe spanning met zich mee in de koude oorlog. In 1984 verschijnt een man met één oog en een prostetische arm in de stad. Sommigen kennen hem als Snake, de legendarische huurmoordernaar die na vele omstandigheden nu opnieuw een avontuur beleefd om zijn partner Kazuhira Miller te bevrijden uit de handen van de Sovjet soldaten in Afghanistan. Wat begonnen is met Ground Zeroes moet eindigen in V!
75875

Dark Souls 3

Dark Souls III is alweer het derde deel uit de populaire Dark Souls serie. De unieke role-playing video game vol met actie ontwikkeld door FromSoftware. Versla vijanden met je zwaard en vaardigheden en verken de duistere wereld waarin je leeft opzoek naar het grote mysterie.
Maak kennis met nieuwe wapens, vaardigheden en bouw jouw ultieme krijger. De vernieuwing in de game moet ervoor zorgen dat er meerdere builds mogelijk zijn. Dit komt uiteindelijk weer ten goede voor de herspeelbaarheid. Bovendien wil je de volledige moveset van een wapen uit je hoofd kennen, wil je de monsters en andere wezens de baas zijn!
XGN Best of gamescom

Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge Catalyst is de tweede game uit de serie van ontwikkelaar DICE. De game laat je op duizelingwekkende hoogtes klimmen, rennen en springen door prachtige omgevingen en stad. Je leeft in de wereld van Faith en bekijkt alles door haar ogen in first-person perspectief.
Je leert met Faith hoe je moet vechten en rennen, maar ook andere acrobatische taferelen worden uitgevoerd. Vooral het vechten in deel twee van Mirror's Edge moet indrukwekkender worden dan in het eerste deel. De release van Mirror's Edge Catalyst staat gepland voor 23 februari 2016 en komt uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.
76238

FIFA 16

In FIFA 16 is het voor het eerst mogelijk om met vrouwenteams te spelen, de nationale vrouwenelftallen zitten namelijk in het spel. Maar naast de vrouwenelftallen zijn er ook nieuwe features toegevoegd. Elke positie op het veld heeft wel een nieuwe feature gekregen om de gameplay van de game te verbeteren.
Zo speelt een spits aan de hand van No Touch Dribbling, zijn middenvelders slimmer geworden en passen de Interception Intelligence toe en kunnen verdedigers nu sneller opstaan na het inzetten van een tackle. Kortom FIFA 16 belooft de gamers opnieuw stadions te laten betreden en de tegenstander van het veld te spelen.
XGN Best of gamescom

Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront is ook van ontwikkelaar DICE en laat de inner Jedi of Stormtrooper in je naar bovenkomen. Neem het op gamers over de hele wereld die ook in hun favoriete karakters zijn gekropen. Vernietig AT-AT walkers en pik verschillende cirkelvormige hologrammen op om features te krijgen.
Zo kan je aan de hand van één hologram een bubbelschild krijgen om vijandige projectielen af te ketsen. Star Wars Battlefront is te vergelijken met de Battlefield games (zelfde ontwikkelaar) en dat maakt het eigenlijk een groot feest. Voertuigen, walkers, Snow- en Stormtroopers, Jedi's maar ook X-Fighters en andere vliegtuigen, Star Wars Battlefront heeft het allemaal.
Is Star Wars Battlefront de gamescom game volgens jou? Of heeft toch een andere game de voorkeur gekregen? Laat het ons weten door te stemmen via de gamescom pagina en wie weet krijgt jouw favoriete game de XGN gamescom award!

Populair Nieuws