XGN Behind the Scenes - Unboxing van PlayStation VR en veel feestjes

Article
vrijdag, 07 oktober 2016 om 17:15
xgn google image
Een nieuwe week, een nieuwe XGN Behind the Scenes. Deze week zijn we naar een aantal feestjes geweest. Waaronder de Tomb Raider 20 Year Anniversary Party, waar we momenteel nog steeds van bijkomen. Ook kregen we deze week als één van de eersten in Nederland de PlayStation VR binnen.

Veel feestjes in XGN Behind the Scenes

Deze week heeft de XGN redactie flink wat feestjes achter de rug zitten. Zo zijn we langs geweest bij de Tomb Raider 20 Year Anniversary Party. Hier werd, je raad het al, het twintigjarige bestaan van de virtuele avonturier gevierd. Lees onze Lara Croft: van karton naar levensecht special voor meer informatie over de evolutie van Lara Croft in de Tomb Raider games.
Ook was deze week het Mafia 3 launch event. Hier was een grote podium show waar veel goodies weg werden gegeven, en konden mensen om 12 uur 's nachts de game kopen. Natuurlijk hebben wij de game ook, dus een Mafia 3 review zit al in de pijplijn.

Playstation VR

We kregen deze week weer een tof pakketje binnen. Er gaat haast geen week voorbij waarin dat niet gebeurt, maar deze keer was wel uniek. We kregen namelijk als één van de eersten in Nederland de PlayStation VR binnen, en dat is een hele eer. Verwacht binnenkort een uitgebreide PlayStation VR review.
Benieuwd naar wat we vorige week allemaal uitspookten op het XGN kantoor? Check dan ook de XGN Behind the Scenes van vorige week, waarin Dirk de HTC Vive test en we langs gaan bij de FIFA Xperience Store in Amsterdam!

Populair Nieuws