Yarasky leert ons zombies afslachten! - XGN Battle S2 #4

Article
maandag, 29 maart 2021 om 17:00
xgn battle s02e04 v2f1617010613
We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen twee van de videoreeks gaan we deze keer battlen tegen de bekende YouTuber Yarasky, maar pakken we het anders aan dan gebruikelijk. In de vierde aflevering krijgen we les in de kunst van het overleven van zombies in World War Z en Plants vs Zombies!
In het eerste seizoen van de XGN Battle zijn we de strijd aangegaan met vThorben en in seizoen 2 is Yarasky aan de beurt. Deze populaire YouTuber is bekend van zijn dagelijkse video’s over games als Call of Duty, GTA V en nog veel meer titels. Zijn expertise ligt ongetwijfeld bij competitieve multiplayer games.
In de derde XGN Battle van dit seizoen speelt Yarasky weer de leermeester. Op de Xbox Series S en met Xbox Game Pass Ultimate hebben we voor deze aflevering gekozen voor een aantal toffe titels waarin we zombies afslachten. Zo hebben we Gears 5 onder handen genomen, terwijl we ook in Plants vs Zombies tegen zombies proberen te overleven.
Als laatste sluiten we af in het altijd leuke World War Z, waarin samenwerken dé manier is om te overleven.
Of Luuc en Yarasky de zombies een kopje kleiner kunnen maken, kan je nu checken in de vierde XGN Battle van seizoen 2 hieronder:

Meer XGN Battles op komst!

Dit gevecht tegen zombies is nog niet de finale in de XGN Battle. Onze competitie zal in nog één andere video worden uitgevochten, waarbij ook de sterke punten van Yarasky aan het licht komen. In de laatste aflevering moeten de twee elkaar namelijk eens in balans brengen door goed samen te werken. Houd dus goed XGN.nl in de gaten voor de laatste XGN Battle video!
Check hieronder ook de vorige afleveringen van de XGN Battle!