XGN leert Yarasky zen worden! - XGN Battle S2 #3

Article
vrijdag, 26 maart 2021 om 17:00
xgn battle s02e03f1616767445
We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen twee van de videoreeks gaan we deze keer battlen tegen de bekende YouTuber Yarasky, maar pakken we het anders aan dan gebruikelijk. In de derde aflevering pakt leren we Yarasky om zen te worden in Tetris Effect Connected en Minecraft Dungeons!
In het eerste seizoen van de XGN Battle zijn we de strijd aangegaan met vThorben, maar in seizoen 2 is Yarasky aan de beurt. Deze bekende YouTuber is bekend van zijn dagelijkse video’s over games als Call of Duty, GTA V en nog veel meer titels. Zijn expertise ligt ongetwijfeld bij competitieve multiplayer games.
In de derde XGN Battle van dit seizoen speelt XGN weer de leermeester. Op de Xbox Series S en met Xbox Game Pass Ultimate hebben we voor deze aflevering gekozen voor een aantal toffe titels om lekker te ontspannen. Zo gaan we zen worden met Tetris Effect Connected en dankzij Minecraft Dungeons!
Of Luuc (en Roland) het hoofd koel kunnen houden om Yarasky de kunst van het zen worden te leren, kan je nu checken in de derde XGN Battle van seizoen 2 hieronder:

Meer XGN Battles op komst!

Deze wijze les voor Luuc is slechts de eerste van vele in de nieuwe videoreeks. Onze competitie zal in nog twee andere video’s werden worden uitgevochten, waarbij ook de sterke punten van Yarasky aan het licht komen. In de komende aflevering laat de YouTuber bijvoorbeeld zien hoe je de zombie-apocalyse kunt overleven. Houd dus goed XGN.nl in de gaten voor nieuwe XGN Battle video’s!
Check hieronder ook de vorige aflevering van de XGN Battle!