WIN - Xenoblade Chronicles 3D game + cover prijsvraag

Article
zondag, 05 april 2015 om 11:10
xgn google image
Het is weer eens zo ver! Die gekke gasten van XGN.nl mogen in samenwerking met Nintendo weer een prijs weggeven. Ditmaal maak jij kans op de Nieuwe Nintendo 3DS game Xenoblade Chronicles 3D plus een mooie cover. Doe snel mee met de prijsvraag.
Het verhaal van Xenoblade Chronicles 3D is onveranderd, dat betekent dat oude gamers en nieuwe gamers beide veel plezier kunnen beleven van de mooiere graphics. Heb jij al een mooie Nintendo 3DS aangeschaft en ben je op zoek naar een geschikte game? Dan zit je hier zeker goed want zowel de oude versie als nieuwe versie scoorde goed tijdens de review.

Meedoen met de Xenoblade Chronicles 3D prijsvraag

Ben jij nieuwsgierig geworden door de review of ben je gewoon opzoek naar een vette Nintendo 3DS game? Doe dan mee aan de prijsvraag om Xenoblade Chronicles 3D te winnen voor de Nintendo 3DS en krijg daar een mooie cover bij. Jij maakt kans op deze mooie prijzen door antwoord te geven op de volgende vraag:
Welke kleur heeft de Monado?
Nu horen we jullie al denken: "ja maar mensen die het spel hebben gespeeld hebben een voordeel!". Nee dat is niet waar, wij hebben je al een klein beetje geholpen door de reviews te vermelden in de tekst. Ga dus snel de reviews lezen en beantwoord de vraag door jou XGN username en NAW-gegevens te mailen naar [email protected].
Je maakt één week de kans op deze geweldige prijs. Wie weet maken Nintendo en wij jou daarna blij met deze geweldige game en cover.