12 indrukwekkende Drone video's - Birds eye view

Article
zondag, 05 april 2015 om 10:00
xgn google image
Tussen alle huidige Drone video's is het overzicht snel verloren. Wat zijn nou de beste Drone video's? XGN heeft een aantal prachtige video's voor jou geselecteerd die zowel door de effecten als spectaculaire beelden op de must see lijst staan. Check hier 12 indrukwekkende Drone video's!

Indrukwekkende Drone video's

De allereerste video is van eigen bodem. Letterlijk en figuurlijk raakt deze Drone bijna de bodem. Gelukkig weet de Amsterdamse eigenaar Zwier Spanjer net op tijd zijn DJI phantom 2 te redden van een bijna fatale eerste vlucht. Check de video boven het artikel.
De tweede Drone video is gemaakt met de Hexo+. Een Kickstart project waarbij een Drone is gecreëerd die door middel van software de eigenaar blijft filmen. Handsfree de Drone laten filmen en zelf actie ondernemen levert spectaculaire beelden op waarbij third person view een grote rol heeft. Check de video uit de 12 indrukwekkende Drone video's hierboven.
Trey Ratcliff heeft met bovenstaande video een heel avontuur achter de rug. Na het maken van spectaculaire beelden boven Beijing werd hij vastgehouden door de politie. In Beijing mag er boven veel plaatsen niet gevlogen worden, zo ook boven the Forbidden City en overheid gebouwen. Trey Ratcliff kwam er goed mee weg en maakte een spectaculair filmpje!
De volgende video is geschoten door VisioFly en toont een hoop natuurbeelden. Door het gebruik van speciale effecten, geluid en de mooie natuurbeelden hoort deze video bij de 12 indrukwekkende Drone video's. Check de video hierboven en laat ons weten wat jij van de video vindt.
Als jij het niet warm krijgt van deze video weten wij het ook niet meer. Bomvolle vulkaan actie gefilmd vanuit een positie die geen enkele persoon aandurft. Nu maar hopen dat de Drone veilig en zonder schade terug is gekomen. Check de spetterende beelden hierboven!
De legendarische Domtoren beelden uit Utrecht mogen natuurlijk niet ontbreken in de lijst met 12 indrukwekkende Drone video's. De video is al bijna één miljoen keer bekeken en gingen de wereld over. De perfecte weersomstandigheden geven de beelden net wat extra impact waardoor de beelden helemaal niet echt lijken.
De Chernobyl nucleaire ramp uit 1986 is bij velen waarschijnlijk erg bekend. Jarenlang was Pripyat in Oekraine onbewoonbaar. Danny Cooke wist de indrukwekkende nasleep van deze ramp door middel van Drone beelden vast te leggen. Danny Cooke werkt voor CBS news en heeft dus verstand van wat hij doet, dit is dan ook duidelijk terug te zien in de bovenstaande video.
Ook al is het een tijdje geleden dat het oud en nieuw was, vuurwerk verveelt nooit. Door middel van het bovenstaande filmpje ben je dichter bij de vuurwerk explosies dan ooit tevoren. De nostalgische muziek versterkt het emotionele gevoel(tranen werden weggepinkt op de redactie) en het 3D achtig effect zorgt ervoor dat deze video bij de 12 indrukwekkende Drone video's hoort.
Denk je mooi tientallen dolfijnen te gaan filmen met je Drone kom je ook nog eens walvissen tegen. Alsof de dag niet nog spectaculairder had kunnen zijn. Welk kind wou vroeger geen dolfijn zien? Via bovenstaande beelden begint het op de redactie al te kriebelen om op vakantie te gaan!
Philip Bloom heeft op zijn vakantie in Thailand niet stil gezeten. Met zijn DJI Phantom Drone schoot hij een video volledig in 2.7K. Opvallend is dat hij heel dicht bij de grond valt waardoor je als kijker als het ware door de natuur glijd. Stabiele beelden, mooie natuur, 2.7K en vakkundige vliegkwaliteiten zorgen er voor dat deze video bij de 12 indrukwekkende Drone video's hoort.
Op eerste gezicht lijkt de volgende video niet veel bijzonders te laten zien. Totdat je ziet wat er voorafgaand is gebeurt. Grote rotsen verspreid over het land en vakkundig in beeld gebracht vanaf de plek des onheils. Check de bovenstaande video en laat ons weten wat jij ervan vindt !
Naast populaire Drones wordt het Burning Man festival ook steeds populairder. In 2013 was voor het laatst Drones toegestaan tijdens het festival. Dat geeft bovenstaande beelden net wat extra passie en motivatie om het bekende festival eens te bezoeken. Check de beelden snel en laat ons weten of jullie nog video's missen in de 12 indrukwekkende Drone video's lijst.

Populair Nieuws