Xbox Live Deals with Gold: Child of Light en I Am Alive

  In de Xbox Live Deals with Gold van deze week vinden we games die hoge ogen gooien en games die een van de laagste cijfers op XGN ooit kregen. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal zacht geprijsd.

  Child of Light

  Releasedatum: 30 april 2014
  Leeftijdsclassificering: 7+
  Genre: Role-playing game
  Review XGN: door Rox vd Helm
  "Woorden te kort dus voor Child of Light. Liefde op het eerste gezicht. Beelden en geluiden vervoeren de speler naar een geheel andere wereld. Een magische wereld. Het is absurd om te zien hoe Ubisoft opeens met zo'n unieke titel op de proppen komt. Een game die perfectie weet te benaderen. Niet geschikt voor de simpele ziel, maar iedereen die zichzelf ook maar een beetje gamer noemt: je weet niet wat je mist als Child of Light niet als de bliksem in huis haalt!”
  Cijfer XGN: 9.5
  Normale prijs: €14,99
  Gold Exclusieve-prijs: €10,04

  Child of Light

  Flashback

  Releasedatum: 21 augustus 2013
  Leeftijdsclassificering: 12+
  Genre: Platformgame
  Review XGN: -
  "20 jaar na de lancering van de originele game moet Conrad weer aan de slag in de triomfantelijke terugkeer van een van de meest bekroonde franchises uit de gamegeschiedenis. Het oorspronkelijk Core-Team heeft haar eigen creatie onder handen genomen. Hiervoor is moderne technologie gebruikt, maar de klassieke side-scroller-kenmerken die een standaard vormden in de jaren '90, zijn behouden gebleven.

  Als Conrad B. Hart van het G.B.I. ontrafel je een grootse en dodelijke alien-samenzwering. Gebruik verschillende speciale bewegingen om complexe en dodelijke omgevingen te overleven, beheer je wapens en hightech apparatuur om de strijd aan te gaan met vijanden en gebruik het skillsysteem om Conrad aan je voorkleuren aan te passen." Bron: Microsoft
  Cijfer XGN: -
  Normale prijs: €9,49
  Gold Exclusieve-prijs: €3,13

  Flashback

  Cloudberry Kingdom

  Releasedatum: 31 juli 2013
  Leeftijdsclassificering: 7+
  Genre: Platformgame
  Review XGN: door Stefan Stuursma
  "Cloudberry Kingdom is een doldwaze en snelle platformer die menig scheldwoord naar boven doet komen. Met een simpel uiterlijk en concept weet de game je toch uren te vermaken in zowel de campagne, de arcade en de free play modus. Pas je karakter aan, bel je vrienden op en ga samen het avontuur aan.

  Dood gaan is geen plezier, maar elkaar zien lijden tijdens het gamen is heerlijk. Cloudberry Kingdom is de scumbag-Mario die je alle hoeken van de kamer laat zien en je daarna keihard uit het raam trapt."
  Cijfer XGN: 7.5
  Normale prijs: €9,49
  Gold Exclusieve-prijs: €3,13

  Cloudberry Kingdom

  Call of Juarez: Gunslinger

  Releasedatum: 22 mei 2013
  Leeftijdsclassificering: 16+
  Genre: shooter
  Review XGN: door Sebastiaan Quekel
  “Het is ironisch dat het downloadbare Gunslinger – dat voor vijftien piek over de digitale toonbank gaat – zoveel meer weet te bieden dan de laatste Call of Juarez die voor de volle mep werd verkocht. Dit vierde deel is door een aantal gebreken misschien geen steengoede game en zal over een jaar vast wel van de radar verdwenen zijn, maar voor deze kinderachtige prijs maak je absoluut geen verkeerde aanschaf.

  Call of Juarez: Gunslinger is een geslaagde ode aan het Wilde Westen, met mooie shoot-outs, indrukwekkende omgevingen en de aanwezigheid van de grootste schurken uit haar geschiedenis.”
  Cijfer XGN: 7.0
  Normale prijs: €14,39
  Gold Exclusieve-prijs: €3,59

  Call of Juarez

  I am alive

  Releasedatum: 7 maart 2012
  Leeftijdsclassificering: 18+
  Genre: Actie & Avontuur
  Review XGN: -
  "Eén jaar na een apocalyps die de wereld en het merendeel van de mensheid heeft vernietigd, probeert één man te overleven. Hij trotseert een verlaten, verwoeste en gevaarlijke wereld, op zoek naar zijn verloren familie. Overleef de verstikkende straten die bedolven zijn onder stof en puin.

  Beklim de laatste overblijfselen van wolkenkrabbers om schone lucht in te kunnen ademen. Ontdek de gedragsverandering van de mensheid, van slachtoffers die je hulp nodig hebben, tot gevaarlijke gewapende groepen." Bron: Microsoft
  Cijfer XGN: -
  Normale prijs: €14,39
  Gold Exclusieve-prijs: €3,59

  I am Alive

  From Dust

  Releasedatum: 27 juli 2011
  Leeftijdsclassificering: 12+
  Genre: Strategie en Simulatie
  Review XGN: door Tom Boshouwers
  “Ubisoft bewijst dat een goede game helemaal niet zo groot hoeft te zijn. From Dust heeft een geniaal concept dat afwisselend en leuk blijft. Je zult daardoor uren verloren raken in het creëren van je eigen ideale wereld. Je zult vooral goed moeten nadenken, want al je aanpassingen kunnen in een later stadium voor problemen zorgen.

  Toch kun je ook nog genoeg genieten van From Dust. Niet alleen omdat alles zo goed werkt, maar ook omdat de game erg rustgevend is. Het zal daarom ook nooit een probleem zijn dat je uren bezig bent, het maakt alles juist extra bevredigend. Helaas zal niet iedereen de schoonheid zien in From Dust en dat is jammer, want From Dust is absoluut een topgame.”
  Cijfer XGN: 9.0 https://www.xgn.nl/review/28859/from-dust
  Normale prijs: €14,39
  Gold Exclusieve-prijs: €3,59

  From Dust

  Freefall Racers

  Releasedatum: 6 september 2013
  Leeftijdsclassificering: 3+
  Genre: Racing & Vliegtuigen, Kinect
  Review XGN: door Laura Kempenaar
  “Het voelt een beetje alsof je een telefoongame speelt op je console. Je weet dat dat ding veel beter kan en je bent er al redelijk snel klaar mee. Ook is de uitwerking niet al te best. Nu is het bij een telefoongame niet zo erg, als er maar een superverslavend element inzit, maar dat mist Freefall Racers. Het is niet leuk om te zien, maar zelfs als je het stijltje wel kunt waarderen, dan zijn die power-ups echt een probleem.

  Ze zijn heel moeilijk te pakken en juist kinderen (die de doelgroep voor de game lijkt te zijn) zullen daardoor afhaken. Zeker als ze er eindelijk eentje hebben en dan niet kunnen gebruiken. Spijtig dat de uitwerking zo tegenvalt, want in de basis brengt dit spel een originele nieuwe manier van racen en dat kan het ‘kart’genre best gebruiken. En Kinect ook natuurlijk.”
  Cijfer XGN: 5.0
  Normale prijs: €9,49
  Gold Exclusieve-prijs: €2,37

  Freefall Racers

  Narco Terror

  Releasedatum: 31 juli 2013
  Leeftijdsclassificering: 16+
  Genre: Shooter
  Review XGN: door Stefan Stuursma
  “De game is simpelweg niet goed genoeg om te overleven op de huidige gamesmarkt. De gameplay is verreweg van perfect, mede door de terugkomende gebieden en vijanden, en ook het geluid scoort een dikke onvoldoende.

  Dat de game offline en online co-op heeft, iets wat dreigt te verdwijnen in het huidige aanbod, kan hier niks tegen doen en dat maakt Narco Terror alles behalve aantrekkelijk om binnen te hengelen.”
  Cijfer XGN: 3.0
  Normale prijs: €9,49
  Gold Exclusieve-prijs: €2,37

  Narco Terror

  From Dust

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.