Xbox Live Deals with Gold: Call of Duty en Saints Row!

  De Xbox Live Deals of The Week hebben van Microsoft een andere naam gekregen. Voortaan gaan de aanbiedingen door onder de naam Deals with Gold, maar dat verandert het concept natuurlijk niet. Deze week is er voor ieder wat wils met onder andere Call of Duty: Ghosts en Saints Row IV.

  Call of Duty: Ghosts

  Releasedatum: 5 november 2013
  Leeftijdsclassificering: 16+
  Genre: First-person shooter
  Review XGN: door Rox van der Helm
  "Call of Duty: Ghosts is een degelijke game die doet waar het spel goed in is: een first-person shooter neerzetten die op vele facetten krachtig uitpakt. Losgezien van wat oude gameplaymechanieken en een enkele bug staat de game als een huis. Als je een schietfestijn wilt hebben met tig opties is Call of Duty: Ghosts de ultieme afleiding in regenachtige dagen. Wel zorgt de game - zelfs bij de liefhebber - voor een lichte nasmaak. De X-factor is niet meer zo sterk aanwezig als een paar jaar terug. Te vaak heb je het gevoel het pad al bewandeld te hebben. Voor nu: een 8 omdat de game wel degelijk goed is en het spel een mooie generatie op de huidige consoles afsluit en een nieuw hoofdstuk inluidt, maar in de toekomst moet de lat omhoog! Call of Duty móet nieuwe wegen inslaan, anders raakt de serie ongetwijfeld fans kwijt en dat zou doodzonde zijn. Ghosts is nu een simpel, doch goed, toetje zo tegen het einde van het jaar, maar moet meer tiramisu worden. Gamers willen smaak - met verrassing - om vingers bij af te likken."
  Cijfer XGN: 8,0
  Normale prijs: €69,99
  Gold Exclusieve-prijs: €46,89

  een slagveld uit de game

  Tom Clacy's Ghost Recon: Future Soldier

  Releasedatum: 24 mei 2012
  Leeftijdsclassificering: 18+
  Genre: Third-person shooter
  Review XGN: door Eke Bosman
  "Mede door de vele mogelijkheden in de gameplay en een goed uitgewerkte co-op weet Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier zich boven alle andere standaard shooters uit te steken. Ondanks het gebrek aan vrijheid weet het spel te overtuigen met sterke gameplay. Dat zie je niet vaak meer, dat een spel een (aardig groot) gebrek goed weet te compenseren. Ook de toevoeging van Gunsmith weet iets toevoegen aan het genre. Kortom, met Future Soldier beland je in een spannend toekomstig slagveld."
  Cijfer XGN: 8,0
  Normale prijs: €9,99
  Gold Exclusieve-prijs: €3,29

  Een man met zijn geweer

  Far Cry 3: Blood Dragon

  Releasedatum: 1 mei 2013
  Leeftijdsclassificering: 18+
  Genre: First-person shooter
  Review XGN: door Wouter Greveling
  "Het valt niet te ontkennen dat Far Cry 3: Blood Dragon een van de meest gewaagde experimenten is van de afgelopen jaren. En dat een experimentele game niet slecht hoeft te zijn, wordt weer eens bewezen. De sfeer is fantastisch neergezet, het verhaal is één groot cliché en de dialogen zijn zo fout als maar kan. Maar hoe leuk dit ook klinkt het spel duurt slechts een paar uurtjes en daar rekenen we het veroveren van het eiland bij in. En dat laatste is lang niet zo leuk en sfeervol als de verhaallijn. Desondanks is dit een onwijs leuke game voor de mensen die wel eens wat anders willen proberen. En voor diegene die nog steeds niet om zijn, zeggen we het gewoon nog een keer: DE GAME HEEFT DRAKEN MET LASER-SCHIETENDE OGEN!"
  Cijfer XGN: 8,0
  Normale prijs: €14,39
  Gold Exclusieve-prijs: €4,74

  Een screenshot uit de game

  Rayman Legends

  Releasedatum: 29 augustus 2013
  Leeftijdsclassificering: 7+
  Genre: Platformer
  Review XGN: door Theo Weber
  "Rayman Legends is een game die bij iedereen in de kast hoort te staan. De game is toegankelijk en zorgt ervoor dat je steeds je best zult doen, maar zonder irritaties op te wekken. Wel zul je merken dat je levels opnieuw moet spelen omdat je net dat ene stukje gemist hebt of niet genoeg Lums hebt verzameld. De grafische stijl van de game is vrolijk en alles lijkt precies bij elkaar te passen in de diverse thema's die de game biedt. De mogelijkheid om met je vrienden door de levels te lopen is van het begin tot aan het einde leuk, maar zal wel onherroepelijk uitmonden tot een chaos waarbij je elkaar alleen maar dwars zit. Al met al is Rayman Legends een fantastische game die zeker bij de grote namen aan de top hoort te staan!"
  Cijfer XGN: 9,0
  Normale prijs: €29,99
  Gold Exclusieve-prijs: €11,99

  Rayman springt rond met zijn vrienden

  Far Cry Classic HD

  Releasedatum: 11 februari 2014
  Leeftijdsclassificering: 18+
  Genre: Actie, First-person shooter
  Review XGN: -
  "Marinier Jack Carver wordt achtervolgt door een vloek nadat hij op een tropisch eiland aankomt. Een journalist met de naam Valerie vraagt aan Jack of hij haar naar een tropisch eiland kan brengen. Jack gaat in op de vraag, maar zodra ze aankomen op het eiland worden ze onder vuur genomen. De boot van Jack is tot zinken gebracht en Valerie is opeens verdwenen. Nu moet jij zien te overleven met slechts een handjevol wapens."
  Cijfer XGN: -
  Normale prijs: €9,99
  Gold Exclusieve-prijs: €3,29

  Hoofdpersoon spring van een klif

  Saints Row IV

  Releasedatum: 24 augustus 2013
  Leeftijdsclassificering: 18+
  Genre: Actie, Avontuur
  Review XGN: door Tom Boshouwers
  "Punt blijft dat Saints Row IV super leuk is om te spelen. De franchise is voor dit deel in het superheldengenre gestapt en weet dat perfect te serveren met een Saints Row-sausje. Je zult je oppermachtig voelen in deze game en je zult je geen moment vervelen als je je krachten gebruikt. Het verhaal is aan de korte kant, maar daar buiten kun je nog heel wat uren aan de slag met zijmissies en rondklooien in de coöperatieve modus. Saints Row IV is niet perfect, maar het weet de juiste snaren te raken om goed te scoren. De pers is het er over eens dat de nieuwe Saints Row een erg vermakelijke game is. Het is nu aan gamers om hun vooroordelen jegens de serie te laten liggen en tot dezelfde conclusie te komen."
  Cijfer XGN: 8,5
  Normale prijs: €29,99
  Gold Exclusieve-prijs: €11,99

  Een groepje badasses

  The Smurfs 2

  Releasedatum: 18 juli 2013
  Leeftijdsclassificering: 7+
  Genre: Platformer
  Review XGN: -
  "De gemene tovenaar Gargamel heeft een paar ondeugende Stouterds gecreëerd. Samen gaan zij naar het Smurfen dorp om Smurfin te ontvoeren en haar mee te nemen naar Parijs. Nu is het aan Grote Smurf en de andere blauwe helden om via het betoverde bos, de straten van New York en Parijs, Smurfin te redden en haar veilig thuis te brengen."
  Cijfer XGN: -
  Normale prijs: €39,99
  Gold Exclusieve-prijs: €13,19

  Smurfen snoepen er op los

  Storm

  Releasedatum: 14 juni 2013
  Leeftijdsclassificering: 3+
  Genre: Puzzel
  Review XGN: -
  "Storm is een physics-based puzzelspel waarbij spelers natuurlijke fenomenen gebruiken om een klein zaadje naar vruchtbare aarde te leiden zodat het kan ontkiemen. Gebruik logica en de kracht van wind, regen, onweer, sneeuw, tornado's, ijs en zelfs belletjes om puzzels op te lossen terwijl je het zaadje naar vruchtbare grond brengt. Ontspan en geniet van dit avontuur, dat zich afspeelt op fantastische locaties en wordt begeleid door rustgevende geluiden uit de natuur."
  Cijfer XGN: -
  Normale prijs: €9,49
  Gold Exclusieve-prijs: €4,74

  Een moment uit de game

  SkyDrift

  Releasedatum: 7 september 2011
  Leeftijdsclassificering: 7+
  Genre: Racing
  Review XGN: door Wouter Greveling
  "Je vraagt je natuurlijk af of iets als SkyDrift tegenwoordig nog een kans maakt. Het antwoord daarop is een grote 'JA'! SkyDrift weet op een succesvolle manier het ‘race en vecht’ principe naar de lucht te verplaatsen. Met over de top actie in mooie en gevarieerde omgevingen zul je je met dit spel nooit vervelen. De besturing werkt je misschien af en toe een beetje tegen op de PC, maar door het snelle respawnen bevind je je direct weer in de actie mocht er iets fout gaan. Verder biedt de singleplayer genoeg uitdaging, maar mocht je toch de kick van het spelen tegen echte mensen willen dan is er ook een multiplayer. Al met al heb je voor die paar euro’s een erg leuke game in huis, die je talloze uren aan zinloos geweld te bieden heeft."
  Cijfer XGN: 8,0
  Normale prijs: €14,39
  Gold Exclusieve-prijs: €7,19

  Een rood vliegtuig is aan het racen

  Invincible Tiger

  Releasedatum: 17 maart 2010
  Leeftijdsclassificering: 12+
  Genre: Actie, Avontuur
  Review XGN: -
  "In de game Invincible Tiger: The Legend of Han Tao, reis je af naar het verre oosten, waar je hordes aan vijanden zult moeten vermoorden. Je speelt als Han Tao, een machtige generaal diethe Star of Destiny moet beschermen. Hiervoor heb je de beschikking over verschillende aanvallen, waardoor je iedere vijand op een andere manier kunt afslachten."
  Cijfer XGN: -
  Normale prijs: €4,79
  Gold Exclusieve-prijs: €1,62

  Een gast slaat zijn tegenstanders verrot

  Call of Duty: Ghosts

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.