Xbox Live Deals of the Week: Racen, vechten en vliegen

Article
woensdag, 21 mei 2014 om 16:00
xgn google image
De Xbox Live Deals of the Week brengen je deze week een stuk meer variatie dan vorige week, met onder meer Soulcalibur V en Ridge Racer Unbounded

Ridge Racer Unbounded

Releasedatum: 30 maart 2012
Leeftijdsclassificering: 7+
Genre: Actie & Avontuur, Racing
Review XGN: door Eke Bosman
"Wat je van Ridge Race Unbounded kunt zeggen is dat de franchise in ieder geval gered is. Door de formule enigszins te veranderen - maar gelukkig blijft het driften behouden - voelt het spel als nieuw aan en hebben we een zeer aangename racer in de winkelrekken.
Namco Bandai heeft er goed aan gedaan om de ontwikkeling aan Bugbear over te laten. Dit zie je terug in de strakke multiplayer, de goed uitgewerkte City Creator, de lekkere soundtrack en nog vele andere toffe elementen die de game te bieden heeft. Goed bezig."
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: € 14,99
Gold Exclusieve-prijs: € 3,74
Ridge Race Unbounded screen

Tekken Tag Tournament 2

Releasedatum: 14 september 2012
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Vechten
Review XGN: door Rox van der Helm
"Tekken Tag Tournament 2 is een prachtige vechtgame geworden. Het is bijzonder om te zien wat voor tutorial erin is gekomen, een futuristische setting met robots waarbij je jezelf even achter de oren krabt. Dat doe je twee seconden om daarna te denken: elke keer zijn die Japanners gek, maar leuk bezig.
Met een overdosis aan personages, veel modi, veel speelbarestages en veel vechtcombinaties blijkt Tekken Tag Tournament 2 een onweerstaanbare game. Het was mooi geweest als er een toetje aanwezig was in de vorm van een campaign, maar een mens kan niet alles hebben. Een game kan ook niet alles hebben. Wat Tekken Tag Tournament 2 wél in huis heeft is alles om jou vermaak te bieden voor maanden."
Cijfer XGN: 9.0
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 6,79
Tekken Tag Tournament 2 screen

SoulCalibur V

Releasedatum: 23 april 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Vechten
Review XGN: door Rox van der Helm
"Toegegeven: SoulCalibur V staat als een huis. Het vier jaar lange wachten is beloond. Het nieuwe deel ziet er super gelikt uit en speelt heerlijk. Enerzijds voelt het vertrouwd aan, aan de andere kant zijn de vernieuwingen voelbaar. Deel vijf is dynamischer geworden door de quick moves.
En de dramatische impact is goed zichtbaar door de critical edge. Offline heb je het snel gezien door een te korte verhaalmodus en weinig speelbare opties. Maar online kun je uren uit je dak gaan. Het online gedeelte is vele malen beter dan het vorige deel en daarmee overtreft SoulCalibur zichzelf. Deel vier kan dus in de ring. Deel vier is zo 2011, 2010, 2009 en 2008. SoulCalibur V, dat is 2012."
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 6,79
SoulCalibur V screen

SoulCalibur II HD

Releasedatum: 20 november 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Vechten
Review XGN: door Rox van der Helm
"Bovendien betekent de afwezigheid van Link niet dat SoulCalibur II HD Online niet de moeite waard is. Sterker nog: de game is meer dan de moeite waard. Dit is een vechtgame zoals het hoort, met veel opties, diverse modi en uitdagingen en een soepele gameplay.
Juist daarom is het zo onwijs jammer dat er bijna niemand online te vinden is. Wat dat betreft mag deze titel best wat meer onder de aandacht gebracht worden, zodat er wereldwijd even flink kont geschopt kan worden."
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 9,99
SoulCalibur II HD screen 2

Ace Combat Aussault Horizon

Releasedatum: 14 oktober 2011
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Racen & Vliegen, Shooter
Review XGN: door Eke Bosman
"Bij elkaar opgeteld heeft Ace Combat Assault Horizon overtuigend meer pluspunten dan minpunten. Dat zegt wat, natuurlijk. Het mag dan ook geen verrassing zijn om te concluderen dat het nieuwe spel een ontzettend toffe vliegtuig-shooter is geworden.
De variatie is er op sommige momenten niet, maar de online modus én de toevoeging van helikopters maken een hoop goed. Oh en ja; dat je nu dogfights kunt inschakelen, mag gezien worden als een zeer groot pluspunt.Well done, Namco Bandai."
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 6,79
Ace Combat Assault Horizon screen

Enslaved: Odyssey to the West

Releasedatum: 3 september 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Theo Weber
"Pigsy’s avontuur is, net zoals het originele verhaal, erg leuk in elkaar gezet. Met een gezonde dosis humor en verbluffende graphics weet deze content je voor een mooie prijs weer een paar uur bezig te houden. Dit komt niet direct doordat de speelduur van de content zo lang is, want dat is simpelweg niet zo, maar des te meer doordat je het originele verhaal in 3D nog eens helemaal kunt beleven.
De speelstijl van Pigsy’s Perfect 10 is even wennen, maar als je eenmaal overweg kunt met het dikkertje kun je genieten van één van de vetste contentpakketten die in 2010 uit is gekomen. En dat voor maar 800 Microsoft Points of 9,99 euro!"
Cijfer XGN: 7,5
Normale prijs: € 14,99
Gold Exclusieve-prijs: € 5,09
Enslaved: Odyssey tot the West screen

Armored Core: Verdict Day

Releasedatum: 11 oktober 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: -
"Verdict Day speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen uit Armored Core V af. Door de overwinning van The Raven's op Exusia kan de mensheid terugkeren naar een wereld met meer beschaving. Dan ontstaat er een nieuwe 'Verdict War' tussen drie verschillende facties. Ook een mysterieuze groep, genaamd Reaper Squad, bemoeit zich met het conflict."
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 39,99
Gold Exclusieve-prijs: € 13,59
Armored Core Verdict Day screen

Beautiful Katamari

Releasedatum: 15 februari 2010
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door ?
"Ondanks dat Beautiful Katamari er goed en vrolijk uitziet, schiet de game op veel vlakken te kort. Zo is de besturing slecht afgewerkt en het geluid is niet van al te hoge kwaliteit. De multiplayer voegt jammer genoeg ook weinig toe aan de game, doordat er totaal geen variatie zit in de gamemodi.
Voor wie serieus nadenkt om deze game aan te schaffen, raad ik aan om eerst de demo uit te proberen die te downloaden is op de Xbox Live Marketplace. Gezegd moet wel worden dat de gameplay boven alles zeer origineel is en dat kan toch wel een reden zijn om met een grote Katamari te spelen, nietwaar?"
Cijfer XGN: 6.5
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 6,79
Beautiful Katamari screen

Power Rangers Super Samurai

Releasedatum: 7 mei 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur, Kinect
Review XGN: -
"Beleef het universum van Power Rangers Super Samurai nu op een geheel nieuwe manier met deze Kinect-game voor de Xbox 360. Verander in de Rode, Blauwe, Groene, Gele, Roze of Gouden Ranger en controleer de elementen van Vuur, Water, Bos, Aarde, Lucht en Licht."
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 9,99
Power Rangers Super Samurai screen

Populair Nieuws