Xbox Games with Gold september 2019 - Wat spelen we deze maand?

  De zomervakantie ligt officieel achter ons, maar met enkele titels van de Xbox Games with Gold september 2019 wanen wij ons weer in tropische oorden, met veel zon, zee en strand. Welke vier games jij deze maand gratis kan downloaden als je Xbox Live Gold hebt, lees je hier.

  Hitman: The Complete First Season

  De eerste game die Microsoft ons deze maand aanbiedt, is het complete eerste seizoen van de episodische game Hitman. In Hitman bestuur jij de kale huurmoordenaar Agent 47 die in zeven afleveringen naar meerdere bijzondere locaties reist om zijn doelwitten uit te schakelen. Locaties als Bangkok, Marrakech, Parijs en Hokkaido zijn het decor voor jouw uitschakeltrucs en zoals je gewend bent uit de Hitman-franchise kan jij jouw targets op de meest illustratieve manieren opruimen.

  Tijd om in de huid te kruipen van de huurmoordenaar in pak, rustig je tactiek te bedenken en dan zo snel mogelijk je objective te halen.

  Hitman: The Complete First Season is verkrijgbaar van 1 september tot en met 30 september.

  We Were Here

  Gamers die zich liever niet bezighouden met het strak regisseren van een aanstaande moord kunnen aan de slag met de puzzelgame We Were Here. Dit is de tweede game die je krijgt met Xbox Games with Gold in september 2019. De titel speelt zich af in de kou en draait om twee Antarctische ontdekkers die door een sneeuwstorm vast komen te zitten in een gigantisch kasteel. Samen met jouw ontdekkingsmaatje moet jij een weg vinden uit het immense pand, maar dat gaat natuurlijk gepaard met de nodige moeilijkheden.

  Zo heb je alleen een walkietalkie om met elkaar te communiceren en al snel krijg je het gevoel dat er iets meer aan de hand is in het kasteel. We Were Here heeft een mysterieuze vibe en met enkele hersenkrakende puzzels ben je wel even zoet met deze titel. De game is bovendien co-op te spelen met een vriend of vriendin!

  We Were Here is te downloaden vanaf 16 september tot 15 oktober.

  Tekken Tag Tournament 2

  De derde titel die jij deze maand gratis kan binnenhengelen is Tekken Tag Tournament 2. Liefhebbers van een flink portie knokken zijn met de achtste titel uit de Tekken-franchise wel even zoet, want Tekken Tag Tournament 2 levert één van de grootste rosters aan personages af in de Tekken-reeks. Je strijdt dan ook niet alleen tegen je tegenstander, maar vecht zij-aan-zij met een kompaan tegen een ander duo.

  Als je enkele flinke optaters hebt ontvangen, kan je met een druk op de knop wisselen van je personage, die dan wraak moet gaan nemen. Met meerdere gamemodi om uit te kiezen en een gevechtssysteem wat heerlijk soepel aanvoelt, ben je wel een tijdje bezig met deze Xbox Games with Gold september 2019 toevoeging.

  Tekken Tag Tournament 2 is verkrijgbaar vanaf 16 september tot 30 september.

  Earth Defense Force 2025

  In de laatste game van de maand september mag jij weer hordes aan gigantische insecten en andere vliegende monsters van je af slaan in Earth Defense Force 2025. Hiervoor heb je niet alleen de keuze uit vier verschillende classes met allemaal hun eigen kwaliteiten en wapens, maar ook uit tal van voertuigen die dood en verderf kunnen zaaien. Ga er bij Earth Defense Force ook maar vanuit dat niet alleen de insecten zullen vallen, maar ook diverse gebouwen, want bijna alles in je directe omgeving kan kapot!

  Het is toevallig ook al de derde keer binnen korte tijd dat een Earth Defense Force-titel centraal staat in de Xbox Games with Gold-actie van Microsoft. In mei en juni stonden respectievelijk Earth Defense Force Armageddon en Earth Defense Force 2017 al in de schijnwerpers van de gratis games met Xbox Live Gold.

  Earth Defense Force 2025 is van 1 september tot en met 15 september te downloaden.

  Xbox Games with Gold september 2019 - Vier diverse titels

  Met deze vier titels levert Microsoft weer voor ieder wat wils af. Voor het uitschakelen van je doelwitten op de tofste manieren ben je bij Hitman aan het goede adres, terwijl je tegen enorme mieren en ander gespuis mag vechten in Earth Defense Force 2025. Met deze Xbox Games with Gold september 2019 titels in jouw achterhoofd: wat speel jij deze maand?

  Earth Defense Force 2025

  Verkijgbaar vanaf 21 february 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.