PlayStation Plus games september 2019 - Wat spelen we deze maand?

Article
zondag, 01 september 2019 om 12:00
playstation plus games september 2019 wat spelen we deze maand 154094
Het einde van de maand kruipt weer dichter naar ons toe en dat betekent ook weer een tweetal nieuwe titels! PlayStation 4-bezitters mogen deze maand aan de slag met twee spellen en dat zijn niet de minste games. Welke PlayStation Plus games staan in september 2019 centraal?

Batman: Arkham Knight

De eerste game die je deze maand gratis kan downloaden met PlayStation Plus is Batman: Arkham Knight. In de derde Arkham-titel van Rocksteady Studios treed jij wederom in de schoenen en mantel van The Caped Crusader: Batman. De titel speelt zich één jaar af na de gebeurtenissen in Batman: Arkham City en Scarecrow heeft een aanval gelanceerd op Arkham, waardoor de stad compleet is geëvacueerd. Aan Batman om Scarecrow, en de nieuwe slechterik Arkham Knight, te stoppen.
Voor al die verschillende schavuiten heb je natuurlijk de beschikking over enkele nieuwe gadgets, maar de meest in het oog springende is toch wel de toevoeging van de Batmobile. Scheur met Bat's mobiele tank door de straten van Arkham, vernietig andere voertuigen compleet of los puzzels van The Riddler op. En als je geen zin meer hebt in een ritje, dan kan je The Dark Knight vanuit de Batmobile torenhoog de lucht in lanceren!

Darksiders 3

Voor gamers die niet al te veel hebben met de avonturen van Batman, is er ook Darksiders 3. In de derde Darksiders neem je de rol op je van Fury, het zusje van Death en War die in de vorige titels de hoofdpersonen waren. En Fury verschilt in meerdere opzichten van haar broers, aangezien zij zwepen, zwaarden, dolken en magie gebruikt om haar vijanden een kopje kleiner te maken.
Het doel van Fury is om de zeven hoofdzonden te stoppen aangezien Envy, Sloth, Gluttony, Wrath, Pride, Lust en Avarice voor flink wat chaos op aarde zorgen. Daarbij moet je rekening houden met de sterke tegenstanders, want in tegenstelling tot de voorgaande games is Darksiders 3 erg pittig. De game schotelt je minder vijanden voor, maar die monsters zijn wel een stuk sterker!

PlayStation Plus games september 2019 - Flink knokken!

Dit zijn de twee PlayStation Plus games van september 2019 en Sony geeft een mix tussen een oudere titel en een recentere game. Batman: Arkham Knight kwam in 2015 uit, terwijl Darksiders 3 vorig jaar pas het levenslicht zag. Deze twee games moeten jou deze maand vermaken op de PlayStation 4. Welke game ga jij spelen?
Dit artikel is op 15 mei 2020 bijgewerkt.