Xbox Games with Gold oktober 2019 - Wat spelen wij deze maand?

  De eerste regendruppels zijn al gevallen en officieel heeft de herfst haar intrede gedaan. Een goed moment om achter je console te kruipen en weer lekker te gamen; iets wat gaat gebeuren in de drukke maanden! Voor welke Xbox Games with Gold oktober 2019 blijf jij op de hank hangen? Je leest het hier.

  Friday the 13th: The Game

  De eerste game die Microsoft deze maand aanbiedt met haar Xbox Games with Gold-programma in oktober 2019 is de survival horrorgame Friday the 13th: The Game. Als kampleider word jij opgejaagd door Jason Voorhees en moet jij samen met zes anderen intensief samenwerken om te overleven. Zo kan je Jason van jou afhouden met vuurwerk of verstopte berenvallen en moet jij als kampleider meerdere objectieven voltooien, terwijl Jason jou achtervolgt.

  Friday the 13th: The Game heeft een singleplayermodus, maar in de multiplayer werk jij met zes anderen samen om Jason te stoppen. Eén andere speler is Jason en zijn taak is natuurlijk om zoveel mogelijk kampleiders bruut te vermoorden. Dit doe je op meerdere iconische locaties uit de filmreeks, zoals Camp Crystal Lake uit de eerste film of Higgins Haven uit de Friday the 13th Part III.

  Liefhebbers die in oktober behoefte hebben aan wat survival horror, zijn bij Friday the 13th: The Game aan het goede adres.

  Friday The 13th: The Game is verkrijgbaar vanaf 16 oktober tot en met 15 november.

  Xbox Games with Gold oktober 2019 - Tembo the Badass Elephant

  Tembo the Badass Elephant

  Gamers die geen behoefte hebben in een angstaanjagende Jason die ze op de huid zit, kunnen aan de slag met Tembo the Badass Elephant. De 2D-sidescroller draait om het gelijknamige olifantje genaamd Tembo, dat een invasie van een groep militairen genaamd de Phantom moet tegenhouden. Hiervoor heeft Tembo wel de keuze uit meerdere krachten, want zo kan hij met zijn slurf water opslurpen en vijanden hard wegblazen.

  Het is de tweede titel die Xbox One-gebruikers deze maand kunnen downloaden via Xbox Games with Gold oktober 2019 en Tembo the Badass Elephant heeft een stripachtig uiterlijk en kent meerdere levels waar jij met de olifant doorheen mag rammen.

  Tembo the Badass Elephant is vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober te downloaden.

  Xbox Games with Gold oktober 2019 - Bolt

  Bolt

  De derde game die deze maand te downloaden is via Xbox Games with Gold oktober 2019 is de Disney-game Bolt. Het spel is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2008 en draait om het superhondje Bolt, die samen met zijn baasje Penny, de kwaadaardige Dr. Calico moet tegenhouden. Een fikse uitdaging, maar voor Bolt moet dat geen moeite zijn!

  Niet alleen bestuur jij de viervoeter en verras jij meerdere tegenstanders met jouw laserogen, de game plant je soms ook in de schoenen van Penny. Zo moet je met haar enkele puzzels oplossen en platformstukjes doen, wat zorgt voor een frisse afwisseling van al het Bolt-geweld.

  Bolt is tussen 1 en 15 oktober gratis te downloaden.

  Xbox Games with Gold oktober 2019 - Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

  Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge

  In de laatste game van de maand oktober mag jij wederom in de bloeddoorweekte schoenen stappen van de ninja Ryu. De hakgrage ninja krijgt in deze titel te maken met een terroristische organisatie die hij moet uitschakelen en daarvoor krijgt hij de hulp van andere personages, zoals Ayana en Momiji. Ook de roodharige Kasumi, uit Dead or Alive, is een speelbaar personage in Razor’s Edge.

  Het spel is een geüpgradete versie van Ninja Gaiden 3 en bevat dus meerdere speelbare personages, grafische upgrades en meerdere vormen van DLC. Strijd met jouw favoriete ninja tegen de groepering en delf jezelf in de wereld van de Ninja Gaiden moeilijkheid; een moeilijkheidsgraad die vele controllers eiste in de jaren 80 met oorspronkelijke NES-titel.

  Uitdagingen genoeg voor jou met Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge en met de Xbox Games with Gold oktober 2019 toevoeging ben je wel een tijdje zoet.

  Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge is vanaf 16 oktober te downloaden. De game is gratis verkrijgbaar tot 31 en met oktober.

  Xbox Games with Gold oktober 2019 – Vier verschillende games

  Met deze vier games heeft Microsoft voor elke gamer wel wat in deze Xbox Games with Gold oktober 2019! Horrorliefhebbers kunnen zich onderdompelen in de wereld van Jason Voorhees, terwijl genieters van snelle en actievolle gevechten zich op Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge kunnen richten. En met deze Xbox Games with Gold oktober 2019 games is de vraag: wat speel jij deze maand?

  Friday The 13th: The Game

  Verkijgbaar vanaf 26 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.