Xbox Elite Wireless Controller - Onder de loep genomen

  Tijdens de E3 2015 was één van de grootste verrassingen van Microsoft de nieuwe Xbox Elite Wireless Controller. Wij nemen deze speciale controller onder de loep in de Xbox Elite Wireless Controller special.

  De Xbox Elite Wireless Controller is ontworpen in samenwerking met proffesionele spelers. De speciale controller maakt het mogelijk om jouw unieke speelstijl te optimaliseren door de aanpassingsmogelijkheden die de controller biedt. De Elite Controller heeft verbeterde nauwkeurigheid, hogere snelheid en een geeft je een op maat gemaakt gevoel.

  Verbeterde persoonlijke voorkeuren

  Het is mogelijk om tussen verschillende metalen thumbsticks en D-pads te wisselen om zo je persoonlijk voorkeur te verbeteren. De controller wordt geleverd met verschillende maten thumbsticks. De nieuwe D-pad maakt bewegingen eenvoudiger en betrouwbaarder.

  Verwisselbare paddles

  De Xbox Elite Wireless Controller heeft vier slots voor verwisselbare paddles. Deze zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen zonder gereedschap. Je krijgt de volledige keuze of je deze paddles wel of niet wilt gebruiken.

  De paddels zorgen ervoor dat je je duim nooit meer hoeft los te laten van de thumbsticks en alle knopen kunt blijven bedienen. Door middel van een app kun je alle instellingen aanpassen.

  Sneller schieten met Hair Trigger Locks

  Zodra je de Hair Trigger Locks omhoog zet wordt het mogelijk om sneller te schieten. Als je de triggers overhaalt kun je deze minder ver indrukken dan normaal. Dit bespaart je tijd tussen het overhalen van de trigger. Door middel van de app is het mogelijk om de trigger-instellingen te fine-tunen.

  App

  Een speciale app maakt het mogelijk om je ervaring met de controller te verbeteren. Het is mogelijk om de waardes van je triggers aan te passen, de gevoeligheid van de thumbstichs aan te passen, de knopen anders in te delen en nog meer.

  Het is mogelijk om verschillende profielen aan te maken voor je games. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je controller speciaal in te stellen voor Capture de Flag in Call of Duty. Je kunt twee profielen instellen op je controller en eenvoudig wisselen tussen beide door middel van een knop op de controller.

  De applicatie is beschikbaar voor Xbox One en Windows 10.

  In de verpakking

  De Xbox Elite draadloze controller wordt geleverd met draagtas en verschillende onderling uitwisselbare onderdelen. De verpakking bevat het volgende:

  • Xbox Elite draadloze controller
  • Draagtas
  • Set van 4 paddles
  • Set van 6 duimsticks: standaard (2x), groot (2x) en verhoogd (2x)
  • Set van 2 navigatiepads: gefacetteerd en standaard
  • USB-kabel
  • AA-batterijen
  • Verkorte instelgids en producthandleiding

  De Xbox Elite Wireless Controller is vanaf oktober 2015 beschikbaar en is nu al pre-orderen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.