E3 2015 celebrities overzicht - Bekende bezoekers op de E3

  De E3 was dit jaar wederom een spektakel. Niet alleen zagen we heel veel fantastische games, ook lieten een paar bekende mensen hun gezicht tijdens de beurs zien. Een paar daarvan vind je terug in onze lijst E3 2015 celebrities!

  Niet alleen gamers, maar ook rappers, acteurs en filmmakers komen graag langs op de E3. De één komt vanwege zijn werk, de ander omdat hij gewoon geïnteresseerd is in games. Maar de komst van sommige E3 2015 celebrities was wel heel verrassend. Deze mensen vielen absoluut op!

  5. Shigeru Miyamoto

  Natuurlijk, Miyamoto maakt zelf games en het is daarom niet zo vreemd dat hij op een gamebeurs te vinden is. Maar hij is zeker geen vaste bezoeker van de E3, aangezien hij soms druk bezig is met grote Nintendo-titels.

  Wel duikt Miyamoto vaak op in E3-filmpjes van Nintendo, wanneer hij zelf niet op de beursvloer aanwezig kan zijn. De invloed die deze Japanner op de gamewereld heeft, is dan ook elke E3 weer voelbaar. Onze Lars was dan ook blij toen hij de man in real life spotte.

  4. Charles Martinet

  Iedereen kent Mario, maar de naam van diens stemacteur doet vaak minder belletjes rinkelen. Dat terwijl Charles Martinet niet alleen Mario inspreekt, maar ook de stemmen doet van onder andere Luigi, Wario, Waluigi en Baby Mario.

  Martinet staat bekend als iemand die van zijn werk houdt. Tijdens promoties van Mario-games gebruikt hij zijn Mario-stem veelvuldig en de E3 vormde wat dat betreft geen uitzondering. Wij interviewden hem eerder, zoals je in de video hierboven kunt zien.

  3. Kanye West

  Een paar E3-bezoekers stonden raar te kijken toen ze Kanye West opeens op de beursvloer zagen rondlopen. De rapper was dan ook niet op de E3 om iets te promoten, maar wilde gewoon lekker gamen.

  En dat was uiteraard geen probleem. West probeerde verschillende titels uit, waaronder Uncharted 4, Cuphead en Star Wars Battlefront. De uitvoerend producent van die laatste game plaatste later onderstaande foto op Twitter.

  2. Pelé

  Om een grote voetbalgame te promoten, heb je een groot voetballer nodig. EA weet dat maar al te goed. Dus nodigde de uitgever voetballegende Pelé uit om FIFA 16 tijdens de E3 onder de aandacht te brengen.

  Gedurende de EA-persconferentie werd Pelé op het podium geïnterviewd. Tijdens het interview werd de sportheld van alles gevraagd, onder meer wat hij allemaal voor de voetbalwereld betekend heeft.

  1. Steven Spielberg

  Steven Spielberg is ongetwijfeld de grootste van de E3 2015 celebrities en was een opvallende bezoeker van de E3. De regisseur van onder andere Jurassic Park en Schindler’s List wil ook een op Halo gebaseerde tv-serie maken.

  Hoewel die serie niet tijdens de E3 te zien was, was Spielberg toch aanwezig tijdens het evenement. Waarom hij daar precies was, laat zich raden. Zoals hierboven te zien is, was hij niet erg spraakzaam. De beveiliging hield de fans op afstand.

  Rox kan nog steeds niet slapen vanwege het feit dat ze deze man gemist heeft.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.