Top 5 pre-order bonussen - Het meeste uit je geld

Article
door Anoniem
vrijdag, 26 juni 2015 om 17:00
xgn google image
Tegenwoordig hebben veel games een ‘gratis’ pre-order bonus. Als je de game van tevoren koopt, krijg je een kleine bonus als dank. Welke games zijn nou het gulst en geven je het meeste terug voor je geld? Check hier de top 5 pre-order bonussen.

5. God of War III Remastered

We trappen deze top 5 pre-order bonussen af met God of War. God of War III komt opnieuw uit voor de PlayStation 4 en draait op 1080p met 60 frames per seconde. Het epische einde van de God of War saga laat zien hoe Kratos een eind aan alles maakt. Dit zorgt ervoor dat het spel vol actie zit, waardoor je iedere seconde op het puntje van je stoel zit.
Als je God of War III Remastered in de pre-order hebt bij Bol.com krijg je een gratis thema voor de PlayStation 4. Het thema is volledig in de God of War-stijl, verwacht dus een epische achtergrond. Een thema is niet heel veel, maar toch mooi meegenomen. God of War III remastered staat daarom op de vijfde plek van de top 5 pre-order bonussen.
74531

4. Uncharted: The Nathan Drake Collection

Op nummer vier van de top 5 pre-order bonussen staat de Uncharted Nathan Drake Collection. Deze pre-order bonus geeft je namelijk toegang tot de beta van Uncharted 4. Je kan als een van de eersten Uncharted 4 spelen, hoe tof is dat?! De periode van de beta is gelimiteerd, dus je kunt hem niet oneindig in de beta spelen.
Uncharted 4 belooft weer één groot spektakel te worden en dan is het toch ideaal om als een van de eersten met deze game aan de slag te kunnen? Van de Uncharted 4 singleplayer is al genoeg getoond, maar van de multiplayer hebben we nog niks gezien. Je kan de Uncharted The Nathan Drake pre-orderen via websites als Bol.com
74532

3. Assassin’s Creed: Syndicate Special Edition

De Assassin’s Creed Syndicate Special Edition kost evenveel als de normale Assassin’s Creed Syndicate editie, maar heeft wel extra content. Je krijgt bij deze special edition 45 minuten gameplay, dat zorgt ervoor dat de deze game op de nummer 3 staat tussen de top 5 pre-order bonussen.
In de 45 minuten extra gameplay krijg je te maken met mensen die Charles Darwin willen vermoorden, gekke shit dus! Jij moet meneer Darwin beschermen en daarbij komt behoorlijk wat tactiek kijken. Gelukkig heb jij als Assassin genoeg in huis om deze man te beschermen. Vanaf vandaag kan je Assassin’s Creed Syndicate Special Edition bestellen.
74533

2. Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront is het paradepaardje van EA en DICE voor het komende najaar. De shooter moet niet alleen voor Star Wars fans episch zijn, maar ook voor mensen die niet van Star Wars houden. De game ziet er grafisch erg sterk uit en Star Wars Battlefront moet een episch nieuw Star Wars avontuur worden.
De reden van de nummer 2 positie van de top 5 pre-order bonussen is simpel. Je krijgt een week eerder toegang tot de Jakku DLC van Star Wars Battlefront. Niet 8 december, maar 1 december mag je los gaan in 2 nieuwe maps. Dit zorgt ervoor dat jij heel wat voordelen hebt tegenover mensen die de game niet hebben gepre-ordered.
Je kan Star Wars Battlefront pre-orderen als je één week eerder toegang wil tot de Jakku DLC.
74534

1. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

De nummer 1 van de top 5 beste pre-order bonussen gaat uit naar Metal Gear Solid V. Bij de Day One Edition krijg je namelijk de meeste content voor je geld. Naast digitale content krijg je ook ‘tastbare’ content. Dit maakt de game nog aantrekkelijker dan hij al is.
Naast in-game content zoals speciale kleding krijg je een Metal Gear Online XP boost en een kaart van het land waarin Metal Gear Solid V zich afspeelt. Metal Gear Solid V belooft een epische game te worden met een enorm sterk verhaal. Pre-order Metal Gear Solid V voor deze unieke content.
Mis je nou nog een game in deze top 5 pre-order bonussen? Laat het dan weten in de comments.

Populair Nieuws