Xbox E3 2019 persconferentie - Bekijk de stream nu hier!

  Hoewel EA al het één en ander heeft uitgezonden begint E3 2019 vanavond pas echt. Om 22.00 begint namelijk de Xbox E3 2019 persconferentie. En waar kun je die beter kijken dan hier op XGN.nl? Hieronder bieden we je twee mogelijkheden om het evenement te streamen.

  XGN

  Microsoft streamt zijn persconferentie via YouTube. Die stream is hierboven te zien. De steam wordt ook uitgezonden via Twitch, die stream staat onderaan de pagina. Mocht de ene stream dus achterlopen of uitvallen dan kun je gewoon verder kijken bij de andere. Ze staan op dezelfde pagina dus je hoeft bijna niks te missen.

  Wat is er te zien tijdens de Xbox E3 2019 persconferentie?

  We weten nog niet zoveel zeker. In ieder geval komt Halo Infinite langs. Andere titels die we misschien te zien krijgen zijn Ori and the Will of the Wisps en - niet te vergeten - Cyberpunk 2077. Ook zijn was er recent een lek over Fable 4. Als dat lek op echte informatie gebaseerd was kunnen we dus misschien ook de langverwachte voortzetting van de Fable serie zien.

  Maar, misschien wel belangrijker dan dat allemaal bij elkaar, zijn de nieuwe Xboxen. Ja, meervoud, want er wordt gedacht dat de volgende generatie van Microsoft consoles twee modellen gaat tellen. Aan de ene kant is er ‘Lockhart’, die lijkt op de Xbox One X, maar onder de kap beter loopt. Dan is er ‘Anaconda’, de ware concurrent van de PlayStation 5. Deze Xbox is wel krachtiger dan de machines die Microsoft nu verkoopt.

  Er valt dus waarschijnlijk genoeg te beleven tijdens de Microsoft E3 2019 persconferentie. Ga lekker zitten, pak er een hapje en een drankje bij, en geniet de komende twee uur van de show. Voel je ook vrij om tijdens of na de persconferentie naar de reacties te gaan om daar te laten weten wat je er van vond.

  Bekijk een live video van Xbox op www.twitch.tv

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.