Bethesda E3 2019 persconferentie - Bekijk de stream hier!

  Nadat Microsoft de E3 persconferenties heeft afgetrapt is het een paar uur later de beurt aan Bethesda. De Bethesda E3 2019 persconferentie begint vannacht om 2.30 uur, dus wie hem live wil zien moet er laat voor opblijven. Wie de show zo graag wil zien kan hem natuurlijk gewoon hier op XGN. kijken!

  De conferentie van Bethesda is onder andere te zien via Twitch. Deze stream kun je onderaan de pagina meekijken. Zo kun je direct zien wat Bethesda dit jaar allemaal te bieden heeft.

  Wat is er te zien tijdens de Bethesda E3 2019 persconferentie?

  Het slechte nieuws is dat The Elder Scrolls VI en Starfield waarschijnlijk niet vertoond gaan worden. Het goede nieuws is dat we evengoed uit kunnen kijken naar Wolfenstein Youngblood en DOOM Eternal. Waarschijnlijk zal ook Fallout 76 te zien zijn, aangezien er binnenkort een grote update verwacht wordt.

  Komt er nog meer? Misschien wel. DLC voor games zoals RAGE 2, of informatie over de toekomst van The Elder Scrolls Online zijn natuurlijk nooit uitgesloten. We gaan het zien. Of achteraf horen, als je niet zo’n nachtmens bent.

  Uiteraard staat het vrij om tijdens en na de conferentie af te dalen naar de reacties en daar te laten weten wat je van de show vond. Waren de games goed? Had je meer willen zien? Laat van je horen!

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.