Apex Legends Seizoen 2 features - Nieuw seizoen, nieuwe toevoegingen (gespeeld tijdens EA Play)

  Apex Legends krijgt binnenkort zijn tweede seizoen en dat betekent nieuwe features! De Battle Royale titel uit de stal van EA krijgt die in ieder geval genoeg. Wij speelden het nieuwe seizoen alvast tijdens EA Play zo vlak voor E3 2019. Dit zijn vijf nieuwe Apex Legends Seizoen 2 features.

  5. Gekkigheid op de map

  De eerste vernieuwing die Apex Legends ons in het tweede seizoen belooft is de komst van gebeurtenissen op de map, althans dat lijkt zo. Tijdens de EA Play teaser kwam de term map events voorbij. Het lijkt erop dat er tijdens de massieve knokpartijen evenementen voorbij zullen komen op de map.

  Deze hebben wij tijdens onze speelsessie niet mee mogen maken, maar het team heeft ook ons hier even mee gepest toen we ernaar vroegen. Ze wilden enkel zeggen dat dit weleens kon gebeuren. Details blijven dus nog vaag, maar het zit er wel aan te komen.

  4. Nieuwe legendaries

  In Apex Legends is het tweede seizoen compleet vernieuwd op het gebeid van legendaries. Deze feature is vooral voor degenen die de premium versie van de game kopen, want zij krijgen de legendary items die tussen een rang van 1 en 100 zitten.

  Er komen zowel karakter exclusieve legendaries naar de game als bijvoorbeeld weapons skins die je wapen wat flitsender maken.

  Los van de legendaries krijg je in seizoen 2 veel meer metaal om dingen te maken in je battle pass en zullen de badges beter afgestemd zijn op wat je wil. De game zal je in seizoen 2 nog maar één badge voorschotelen die zal evolueren zodra jij dat doet.

  3. L-Star

  bij een nieuw seizoen hoort minstens één nieuw wapen. Dat zit bij Apex Legends wel goed. Het wapen uit Titanfall 2 waar al maanden mee geteased wordt komt namelijk in seizoen 2 naar de game: L-Star.

  L-Star is een wapen dat met experimentele munitie werkt en plasma-energie afvuurt. Omdat het wapen volautomatisch is en met zijn kracht deuren omver kan blazen, is dit een geschikt wapen om snel te winnen.

  Het vervelende van deze krachtpatser is dat het wapen dus niet voor iedereen is. De L-Star is alleen beschikbaar via de care packages Mastiff en Kraber.

  2. Tijdelijke uitdagingen

  Iedere game wordt leuker met een aantal uitdagingen. In Apex Legends zat de uitdaging erin om als laatste of als laatste team over te blijven en als winnaar uit de bus te komen. De uitdagingen gaan in seizoen 2 net even een stapje verder dan dat, want er komen tijdelijke challenges naar de game.

  Voor zover wij konden zien zullen er dagelijks nieuwe uitdagingen worden toegevoegd aan de game, waarbij een specifiek aantal kills gehaald moet worden of waarbij je als speler een bepaalde tijd moet zien te overleven.

  Nu is het sowieso je doel in de game om zoveel mogelijk vijanden uit te schakelen en zelf te blijven staan, dus dat komt mooi uit. Of het ook daadwerkelijk iets aan de game gaat toevoegen, is nog maar de vraag.

  1. Wattson

  De tofste nieuwe feature in Apex Legends seizoen 2 is natuurlijk de komst van een gloednieuw karakter. Wattson is de nieuwe vechtersbaas en draait in haar geheel om elektriciteit.

  Haar speciale vaardigheden zijn het maken van een barrière van elektriciteit, waar vijanden niet doorheen kunnen (wel overheen, leerden wij) maar teamgenoten wel. Hierdoor kun je een deel van de map korte tijd veilig tellen om te hergroeperen of vijanden op een bepaald gedeelte opsluiten.

  Los van deze kracht kan Wattson een ultieme aanval doen die alles aan projectielen dat op jou afgevuurd word vernietigt. Geen last meer van granaten of raketten als je deze aanval inzet. Wattson is een behoorlijk handige dame die met haar skills meteen in de hogere rangen van de Apex karakters terecht komt. Wij vragen ons bij deze dame nog wel even kritisch af of ze niet té krachtig is gemaakt qua aanvallen.

  Nieuwe Apex Legends Seizoen 2 features slechts tipje van de sluier

  Het tweede seizoen van Apex Legends is nog niet begonnen en deze nieuwe elementen zijn slechts het topje van de ijsberg. Er zal nog veel meer voorbij komen in het tweede seizoen van de game. Wat er ook maar toegevoegd mag worden aan de Battle Royale game, een goede start is dit wel!

  Apex Legends Seizoen 2 features is niet het enige dat wij je vanuit Los Angeles weten te vertellen. Check onze E3 2019 pagina voor al het E3 nieuws.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.