Xbox Deals of the Week: NBA en Need for Speed

Article
donderdag, 24 april 2014 om 11:00
xgn google image
Hij was in februari ook te vinden in de Xbox Deals of the Week, maar Microsoft heeft besloten hem nog meer in prijs te verlagen: NBA 2K14. Hoeveel, dat lees je in deze nieuwe editie van Xbox Deals of the Week.

NBA 2K14

Releasedatum: 4 oktober 2013
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Sport
Review XGN: door Maikel de Lange
“De game loopt als een trein, speelt als de tierelier en is qua gameplay beter dan zijn voorganger. Ook is hij nog even flashy als altijd. Het NBA-gevoel wordt wederom overgebracht naar jouw spelcomputer en beeldscherm. Maar als de Britse 'talentencoach' Simon Cowell iets over 2K14 zou moeten zeggen, dan had hij gerept over een missende X-factor. Misschien dat de versie voor next-gen hier verandering in kan brengen. Wat betreft 2K14 voor de current-gen consoles kunnen we zeggen: koop hem als je een basketbalfan bent die niet heel goed bekend is met de franchise. Ben je een trouwe volger van de game, dan doe je er goed aan te wachten op de PlayStation 4 en Xbox One.”
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: € 59,99
Gold Exclusive-prijs: € 29,99
NBA 2K14

NBA 2K14: Verzameling van platina sieraden

Releasedatum: 4 oktober 2013
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Sport
Review XGN: -
Je hoeft ze niet te dragen, als je ze maar in je bezit hebt. Deze platina sieraden zorgen ervoor dat je MyPLAYER op alle vaardigheden wordt voorzien van +6. Mocht je wel graag te koop lopen met je juwelen, dan zul je ongetwijfeld blij worden van het horloge, de oorbellen, ringen en de armband die deze DLC bevat. Let wel; voor alle verzamelingen geldt dat ze niet kunnen worden opgespaard, dus je MyPLAYER krijgt alleen de sterkste boost.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusive-prijs: € 4,74

NBA 2K14: Verzameling van diamanten sieraden

Releasedatum: 4 oktober 2013
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Sport
Review XGN: -
Met deze DLC krijg je een set diamanten sieraden voor je MyPLAYER. Denk aan een diamanten horloge, armband, oorbellen en ringen. Hierdoor krijgen alle vaardigheden een upgrade van +10. Mocht je niet zo van de blingbling zijn, dan ben je vast blij met de wetenschap dat je je sieraden niet per se hoeft te dragen om toch die boost te krijgen. Let wel; voor alle verzamelingen geldt dat ze niet kunnen worden opgespaard, dus je MyPLAYER krijgt alleen de sterkste boost.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 23,99
Gold Exclusive-prijs: € 11,99
NBA Slamdunk

NBA 2K14: Verzameling van gouden sieraden

Releasedatum: 4 oktober 2013
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Sport
Review XGN: -
Basketballen is zilver, slam dunks maken is goud? Met deze verzameling van gouden sieraden krijgt je MyPLAYER +3 bij zijn al vaardigheden. Net als voor de andere verzamelingen van sieraden is het ook hier zo dat je een horloge, een armband, ringen en oorbellen krijgt die je niet hoeft te dragen om toch profijt te hebben van de +3. Let wel; voor alle verzamelingen geldt dat ze niet kunnen worden opgespaard, dus je MyPLAYER krijgt alleen de sterkste boost.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 4,79
Gold Exclusive-prijs: € 2,39
Basketbal

NBA 2K14: Spaanstalig commentaar

Releasedatum: 4 oktober 2013
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Sport
Review XGN: -
Iedereen die weleens die voetbalcommentator "Huntelaar!" heeft horen uitroepen, die weet dat het soms best verfrissend is om eens naar een ander taaltje te luisteren. In het onderstaande filmpje kun je zien hoe het inspreken van zulk commentaar bij games gaat in het Engels, maar mocht je het net even wat exotischer willen dan is deze DLC jouw kopje thee. Of moeten we zeggen: Taza de té? Hoe dan ook, in deze uitbreiding krijg je drie bekende Spaanse basketbaljournalisten op de achtergrond te horen tijdens je basketbalspel: Antoni Daimiel en Sixto Miguel Serrano van Canal+ met Jorge Quiroga van Marca.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 4,79
Gold Exclusive-prijs: € 2,39

Need for Speed: Rivals

Releasedatum: 26 november 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Racing & Vliegtuigen
Review XGN: door Maikel de Lange
“Het is daarom ook zo jammer dat Rivals maar met zijn zessen te spelen is. En ook waren we een beetje teleurgesteld door het feit dat races zo moeilijk te coördineren zijn. Need for Speed: Rivals is dus zeker niet de perfecte 'arcade-racegame'. De fundering voor een nieuwe monopolie in het segment voor de next-gen consoles ligt er echter al wel. En als jij zo iemand bent die op zoek is naar wat hapklare race-actie, dan raden we je het van harte aan Rivals in huis te halen!”
Cijfer XGN: 7.5
Normale prijs: € 69,99
Gold Exclusive-prijs: € 34,99
Need for Speed: Rivals

Populair Nieuws