Xbox Deals of the Week: DMC en Sleeping Dogs

Article
woensdag, 09 april 2014 om 10:30
xgn google image
Waar we de vorige keer werden doodgegooid met worstelpraktijken, weet Microsoft Xbox Live Gold-leden deze week te trakteren op pure AAA-titels. Geen DLC, maar volledige games.

Resident Evil 5

Releasedatum: 29 maart 2010
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Rob Ottens
“Resident Evil 5 is een titel die op vele vlakken de top bereikt. Grafisch gezien is het een meesterwerk en de co-op modus is werkelijk fantastisch. Toch is het jammer dat de game op andere gebieden wat minder is. Zo speelt het in je eentje een stuk minder lekker, doordat Sheva wat vreemde acties uithaalt. Door het gebrek aan enge en wanhopige situaties, en een overvloed aan actiestukken, gaat de game wat meer de shooter dan de survival horror kant op, waar de franchise juist om bekend stond. Dat weerhoudt Resident Evil 5 er echter niet van een hele toffe game te zijn, die je zeker een keer in huis moet halen.”
Cijfer XGN: 8,8
Normale prijs: €19,99
Gold Exclusive-prijs: €6,59
Resident Evil 5

DMC HD Collection

Releasedatum: 6 november 2012
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Rox van der Helm
"Maar geldt nostalgie voor de Devil May Cry-fans? Ja, natuurlijk. En toch raden we voor die mensen de bundel af. Niet alles ziet er even mooi uit en deel drie ligt toch nog redelijk vers in het geheugen. Nu is 38 euro voor drie games niet zoveel, maar ach, met dat geld kun je ook andere leuke dingen doen. Bijvoorbeeld naar de winkel gaan, witte verf kopen en een Dante metamorfose ondergaan. Kan ook leuk zijn. Kortom, denk goed na: het is een leuke collectie, maar wel eentje die iets te snel op de markt is gebracht."
Cijfer XGN: 7.0
Normale prijs: €29,99
Gold Exclusive-prijs: €9,89
Devil May Cry

Sleeping Dogs

Releasedatum: 20 november 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Sebastiaan Quekel
"De toekomst van Sleeping Dogs hing aan een zijden draadje, maar gelukkig ligt deze verhaalgedreven actiegame alsnog in de winkelrekken. United Front Games heeft een mooi stuk proza op papier gezet dat zich afspeelt in één van de mooiste visuele werelden die we ooit hebben gezien. De wat mindere vuurgevechten en het gebrek aan afwerking maken dat de game helaas geen topper is, maar de fantastische sfeer van Hong Kong maakt het wel een geweldige ervaring. Echt free-roaming is het dan wel niet, maar actievol en indrukwekkend is Sleeping Dogs zeker."
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: €19,99
Gold Exclusive-prijs: €12,39
Sleeping Dogs

DD: Dark Arisen

Releasedatum: 26 april 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Ontspanning
Review XGN: door Rox van der Helm
"Dat neemt niet weg dat Dragon's Dogma een fantastische game is en Dragon's Dogma: Dark Arisen nog een mooie duit in het zakje doet. Zonder twijfel is dit een goede RPG en voor weinig geld krijg je ongelooflijk veel content. Voor nieuwkomers is dat dus uren speelplezier. Voor de echte liefhebbers is het deels betalen voor iets wat ze al hebben. Dragon's Dogma: Dark Arisen had apart als DLC aangeboden moeten worden. Dit drukt het cijfer dan ook iets omlaag, terwijl Dark Arisen lekker duister en sfeervol is. Zeg dan ook vooral geen nee tegen nog eens twaalf uur extra speelplezier in Dragon's Dogma."
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: €29,99
Gold Exclusive-prijs: €11,09
Dragons Dogma

Remember Me

Releasedatum: 8 augustus 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Maikel de Lange
"Maakt dit van Remember Me een slechte game? Natuurlijk niet, alles behalve zelfs! Remember Me is een intelligent spel, een game die vragen oproept, je een ethisch vraagstuk voorlegt. Een spel dat je een interessant verhaal vertelt, een game met een inventief combosysteem, en een spel met vele gezichten (RPG, actie-avontuur, fighting). Wij nemen de hoed dan ook af voor de intrede van Dontnod Entertainment in de markt. In het huidige landschap van de game-industrie is het een gedurfde zet om een geheel nieuwe IP in de markt te zetten en een fris geluid te laten horen. De gamer blijft namelijk vaak plakken aan wat hij kent, want wat de boer niet kent, eet hij niet. Wij hopen dat de boer in dezen echter een uitzondering wil maken voor Remember Me. Want Remember Me verdient het wel degelijk herinnerd te worden!"
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: €29,99
Gold Exclusive-prijs: €9,89
Remember Me

Populair Nieuws