Xbox Deals of the Week: Assassin's Creed en Castlevania

  Misschien heb jij Plants vs. Zombies: Garden Warfare gekocht en ben je daarom lid geworden van Xbox Live Gold, of wellicht ben jij al jaren Live Gold’er. Tot welke categorie je ook behoort, deze aanbiedingen zijn voor jou.

  Assassin’s Creed IV

  Releasedatum: 31 oktober 2013
  Leeftijdsclassificering: 18+
  Genre: Actie & Avontuur
  Review XGN: door Sebastiaan Quekel
  “De verplaatsing naar het ruime sop heeft Assassin’s Creed al met al goed gedaan. Het bevaren van de forse clipper ‘de Jackdaw’ verveelt geen moment, dankzij dynamische spelsequenties en een tot de nok toe gevulde spelwereld. Black Flag barst van de content en is daarmee de grootste game in de franchise, waar je gerust minimaal veertig uur mee bezig zult zijn. Het piratenthema is vakkundig in het avontuur verwerkt, met dronkemansliederen die je hard mee kunt zingen en indrukwekkende zeeslagen die audiovisueel hoge ogen gooien. Dat Black Flag verhaaltechnisch vrij afstandelijk is en het klauteren op metershoge gebouwen gemist wordt, zijn minpunten die slechts een smet vormen op een voor de rest ijzersterke Assassin's Creed-game.”
  Cijfer XGN: 8.5
  Normale prijs: € 69,99
  Gold Exclusive-prijs: € 46,89

  Assassins Creed IV

  Call of Duty: Ghosts

  Releasedatum: 5 november 2013
  Leeftijdsclassificering: 16+
  Genre: Actie & Avontuur, Shooter
  Review XGN: door Rox van der Helm
  “De X-factor is niet meer zo sterk aanwezig als een paar jaar terug. Te vaak heb je het gevoel het pad al bewandeld te hebben. Voor nu: een 8 omdat de game wel degelijk goed is en het spel een mooie generatie op de huidige consoles afsluit en een nieuw hoofdstuk inluidt, maar in de toekomst moet de lat omhoog! Call of Duty móet nieuwe wegen inslaan, anders raakt de serie ongetwijfeld fans kwijt en dat zou doodzonde zijn. Ghosts is nu een simpel, doch goed, toetje zo tegen het einde van het jaar, maar moet meer tiramisu worden. Gamers willen smaak - met verrassing - om vingers bij af te likken.“
  Cijfer XGN: 8.0
  Normale prijs: € 69,99
  Gold Exclusive-prijs: € 46,89

  Call of Duty Ghosts

  Scott Pilgrim The Game

  Releasedatum: 25 augustus 2010
  Leeftijdsclassificering: 12+
  Genre: Vechtgames, Platformgames
  Review XGN: door Maurice de Boer
  “Voor €9,99 kun je haast geen miskoop doen met Scott Pilgrim vs. The World: The Game. Toch zou het verstandig zijn om eerst de demo uit te proberen om te kijken of de game wat voor jou is. De game is, als onbekende van de serie, best leuk om te spelen, maar er zijn enkele punten die storend kunnen zijn na verloop van tijd. Zo is de muziek behoorlijk druk en dit werkt niet positief mee wanneer je door tien man in elkaar geslagen wordt en een level weer opnieuw mag doen. Het oogt en speelt ook behoorlijk simpel. Dit heeft als nadeel dat het op ten duur eentonig wordt. Alles met elkaar maakt dit een leuke, maar wel middelmatige game.”
  Cijfer XGN: 6.5
  Normale prijs: € 9,49
  Gold Exclusive-prijs: € 2,37

  I Am Alive

  Releasedatum: 7 maart 2012
  Leeftijdsclassificering: 18+
  Genre: Actie & Avontuur
  Review XGN: door Jelle Baartmans
  “Misschien had I Am Alive wat meer zijverhalen moeten kennen, om zo meer te weten te komen over de wereld, over jezelf, over de apocalyps. Nu gebeurt het slechts bij vlagen dat je eens iets te horen krijgt. Iemand die je uit de brand hebt geholpen met een pak medicijnen, of iets dergelijks. Voor de rest, tsja... goede sfeer, check, de gameplay lijkt veel op die van Assassin's Creed en het is jammer dat deze dus soms een irritatiefactor is. Een kleine smet op een prachtige game.”
  Cijfer XGN: 9.0
  Normale prijs: € 14,39
  Gold Exclusive-prijs: € 3,59

  Call of Juarez Gunslinger

  Call of Juarez Gunslinger

  Releasedatum: 22 mei 2013
  Leeftijdsclassificering: 16+
  Genre: Shooter
  Review XGN: door Sebastiaan Quekel
  “Het is ironisch dat het downloadbare Gunslinger – dat voor vijftien piek over de digitale toonbank gaat – zoveel meer weet te bieden dan de laatste Call of Juarez die voor de volle mep werd verkocht. Dit vierde deel is door een aantal gebreken misschien geen steengoede game en zal over een jaar vast wel van de radar verdwenen zijn, maar voor deze kinderachtige prijs maak je absoluut geen verkeerde aanschaf. Call of Juarez: Gunslinger is een geslaagde ode aan het Wilde Westen, met mooie shoot-outs, indrukwekkende omgevingen en de aanwezigheid van de grootste schurken uit haar geschiedenis.”
  Cijfer XGN: 7.0
  Normale prijs: € 14,39
  Gold Exclusive-prijs: € 3,59

  Call of Juarez

  Castlevania: LoS – Mirror of Fate HD

  Releasedatum: 25 oktober 2013
  Leeftijdsclassificering: 16+
  Genre: Actie & Avontuur
  Review XGN: -
  “Dit vervolg van Castlevania: Lords of Shadow vertelt het verhaal van de Belmonts, die generaties tegen het lot vechten, en hun bestemming ontdekken. Trevor Belmont, ridder van de Broederschap van Licht, beleeft een episch avontuur om zijn moeder te wreken, die door zijn vader Gabriel is gedood. Zodra Gabriel Belmont, de krachtige Dracula, de oorlog aan de Broederschap verklaart, leidt dat tot een duel tussen vader & zoon.” Bron: Microsoft
  Cijfer XGN: -
  Normale prijs: € 14,39
  Gold Exclusive-prijs: € 7,19

  Galaga Legions DX

  Releasedatum: 29 juni 2011
  Leeftijdsclassificering: 3+
  Genre: Shooter
  Review XGN: door Christian Vuye
  “Wat er overblijft is een holle 2D-shooter met weinig verstand en flashy kleuren. Na een uur naar steeds dezelfde graphics te hebben gekeken met telkens andere kleuren hebben echter ook je ogen er genoeg van. De muziek mag dan wel leuk zijn, maar voor de rest is Galaga Legions DX zeker geen aanrader. De game doet niets beter dan zijn voorganger en vernieuwt zo goed als niet. Het voelt even erg leuk aan, maar wordt na verloop van tijd gewoon te gemakkelijk.”
  Cijfer XGN: 5.0
  Normale prijs: € 9,49
  Gold Exclusive-prijs: € 3,13

  Big Bang Racing

  Releasedatum: 6 juni 2012
  Leeftijdsclassificering: 3+
  Genre: Racing & Vliegtuigen, Sport & Ontspanning
  Review XGN: door Stefan Stuursma
  “Bang Bang Racing is geen topper geworden. Hoewel de game het arcadegevoel wel naar boven brengt, mist de racer creativiteit. Met weinig parcours en modi raak je al snel verveeld en voelt de gameplay eentonig aan. Hoewel er splitscreen aanwezig is, is het gemis van het online racen toch groot. Samen met de lage snelheden die de karretjes hebben en de schuddende camera is deze arcadetitel niet wat er van een racegame verwacht wordt.”
  Cijfer XGN: 4.5
  Normale prijs: € 9,49
  Gold Exclusive-prijs: € 3,13

  Big Bang Racing

  Call of Juarez: Gunslinger

  Verkijgbaar vanaf 22 may 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.