Wolfenstein 2 wapens - 5 aanpassingen voor je schietgrage vrienden

Article
zondag, 19 november 2017 om 11:02
xgn google image
Wolfenstein 2: The New Colossus is nu al een tijdje uit en wij beleven er nog steeds veel plezier aan. Je kunt alles kapot schieten, maar na een tijdje moet je wel even je wapen verversen. Met twee uitgeputte pistooltjes ga jij de nazi's niet stoppen, daarom zijn hier de beste aanpassingen voor je Wolfenstein 2 wapens!

Pistole

Te beginnen met het oude, vertrouwde pistooltje. Wanneer je dikke vette machinegeweren het niet meer hebben en alle verbraste kogels op de grond liggen, kun je terugvallen op dit standaard wapen. Een geweldig huwelijk, want het pistooltje stelt je nooit teleur, zeker niet met de volgende aanpassing erop.
Op je Pistole moet je namelijk absoluut een demper zetten. Deze silencer zorgt ervoor dat jij langs de vijand kan sluipen zonder al te veel geluid te maken. Tuurlijk, je kunt tegenstanders van achter met je hakbijl neerhalen, maar met je Pistole is het toch wat handiger. Hiermee kun je namelijk sneller je vijanden verslaan.
121095

Sturmgewehr

De Sturmgewehr is één van de beste Wolfenstein 2 wapens in de game. Hiermee kun je heerlijk je weg knallen door het door nazi's bezeten Amerika. Er is één toepassing bij dit wapen die de kogels nog beter door de Duitse botten laat vloeien dan al het geval is.
En dat is de Marksman Scope. Deze scope zorgt ervoor dat de Sturmgewehr een single shot heeft en dus niet meer volautomatisch te gebruiken is. Handig, want dit is het enige sniperachtige wapen in het lijstje van de Wolfenstein 2 wapens. Een soort van sniper dus, dat komt altijd goed van pas.
121110

Maschine Pistole

Met de Maschine Pistole kun je het brein even uitzetten en schieten op alles wat los en vast zit. De Maschine Pistole is erg goed als dual wield, daarom is de volgende attachment op het wapen ook een hele goede om de wereld vol met nazi's door te komen.
De Drummagazine zorgt ervoor dat de capaciteit van het magazijn wordt verdubbeld. Een dubbel aantal kogels betekent ook een dubbel aantal dode Nazi's. Beter ga je niet krijgen, want dit is één van de beste Wolfenstein 2 wapens om dual wield mee te spelen, dan wel niet de beste
121113

Schockhammer

De Schockhammer is ook zeker een aanrader om te gebruiken tegen de nazi's. Dit wapen is namelijk een shotgun van het hoogste niveau dat de Duitsers laat vrezen. Rennen en knallen, de nazi's zullen ongetwijfeld in hun broek plassen als ze Blazkowicz aan zien komen rennen met de Schockhammer!
De Schockhammer is van dichtbij één van de dodelijkste 'normale' wapens uit Wolfenstein 2: The New Colossus. En met de Rotorupgrade wordt het wapen alleen nog maar dodelijker! Deze aanpassing zorgt ervoor dat de shotgun drie shells tegelijk afvuurt en zo een nazi of twee extra doodmaakt.
121116

Dieselkraftwerk

Dieselkraftwerk, jawohl! Een heerlijke Duitse naam voor dit allesvernietigende wapen. Met de Dieselkraftwerk kun je plakkende bommetjes afvuren en deze laten ontploffen. In de praktijk heel handig om deuren of ventilatieschachten mee kapot te schieten, maar het geeft ook heel veel voldoening wanneer je er een Duitser mee de lucht in stuurt.
Supercharge, zo heet de toepassing die je op je wapen moet zetten om op een geweldige manier Duitsers, uh, deuren kapot te schieten. De Supercharge zorgt ervoor dat je maar liefst vijf bommetjes in één keer kan afschieten. Een lekker grote explosie is aanstaande!

Wolfenstein 2 wapens - welke upgrades gebruiken jullie?

Er zijn in totaal vijftien upgrades en dit zijn volgens ons de vijf beste waarmee je jouw weg door Amerika een stuk makkelijker maakt, maar welke upgrades vinden jullie het kopen waard? Laat het weten met een reactie.