Spider Man Game - 5 features die we in de nieuwe titel willen zien!

Article
zondag, 19 november 2017 om 10:02
xgn google image
We nemen een kijkje naar vijf features die we willen zien in de nieuwe Spider Man game! De nieuwe Spider Man verschijnt in 2018 exclusief voor de PlayStation 4.

5. Bekende gezichten

Het eerste wat wij graag in de nieuwe Spider Man game willen zien, zijn een hoop bekende gezichten. Hiermee bedoelen we niet alleen 'goede' personages als Mary Jane of J. Jonah Jameson, maar ook een hoop slechteriken uit de wijde wereld van Spider-Man!
Gebaseerd op de trailers en informatie die al is vrijgegeven over de game, zal de nieuwe Spider-Man onder andere slechteriken Wilson Fisk (Kingpin) en Mister Negative bevatten. Fisk is voornamelijk bekend als slechterik van Daredevil en is ook in de gelijknamige Netflix serie te zien. Mister Negative is relatief onbekend binnen de slechteriken van Spider-Man. Het is daarom een gewaagde keus om hem in de spotlight te zetten.
Naar onze mening mag de game nog meer bekende gezichten bevatten, of hints hiernaar toe. Een mooi voorbeeld hiervan kan Norman Osborn zijn. Voeg dit iconische personage toe aan de game, maar toon hem niet als de Green Goblin. Op deze manier voeg je bekende personages toe die nog niet de focus krijgen als slechterik. Tevens heb je hiermee ook de kans om Green Goblin te introduceren in een eventueel vervolg.
Norman Osborn als een mysterieus figuur op de achtergrond, maar bijvoorbeeld ook Dr. Connors als de leraar van Peter Parker en de symbiote die op Aarde neerstort. Dit soort knipoogjes naar de fans zijn altijd welkom en kunnen worden gebruikt als opzet voor Spider-Man games in de toekomst.
121268

4. Slingeren als een malle

Dat we kunnen webslingeren door de straten van New York is al een tijdje bekend. Wat wij willen zien in de nieuwe Spider Man game is dat je volledige vrijheid hebt op welke manier je dit doet. Door de verschillende films heen heeft Spidey meerdere unieke manieren om door de stad heen te komen. Laat ons daarom ook in de game op de meest gekke manieren slingeren.
We denken hier aan: op de zijkant van gebouwen lopen, gave flips doen in de lucht en zo lenig zijn als een acrobaat om jezelf zo soepel mogelijk te bewegen. Voor velen is het slingeren in Spider-Man 2 voor de PlayStation 2 nog altijd een hoogtepunt. Niet alleen was dit slingeren razendsnel en redelijk soepel voor de tijd, het was ook nog eens enorm leuk om te doen!
Webslingeren is door de jaren heen al flink verbeterd. In de videogame van The Amazing Spider-Man 2 (gebaseerd op de gelijknamige film) waren al enkele verbeteringen doorgevoerd. Denk aan de mogelijkheid om de tijd stil te zetten en een punt uit te kiezen om je web aan vast te maken. We hopen dat de nieuwe Spider Man game je volledig los laat gaan. Mocht dit het geval zijn, dan slingeren we zo naar de winkel!
121272

3. Uitgebreide combat

Naast het slingeren door New York is een ander belangrijk aspect de combat. Daarom hebben wij een aantal punten op een rij gezet die we graag willen zien in de combat van de nieuwe Spider Man game. Denk hierbij aan verschillende web gerelateerde aanvallen.
Pas geleden was Tom Holland te aanschouwen in de nieuwe film Spider-Man: Homecoming. Hierin zit een scène waarin Spidey een soort webgranaat afvuurt op de muur en deze ontploft, waardoor de boeven die in bereik van de granaat zijn worden vastgebonden in zijn spinnenweb. Dit soort gave vaardigheden willen wij ook zien in de Spider Man game voor PS4. Unieke manieren om met je web een vijand te verslaan en van wat we tot nu toe hebben gezien aan gameplay lijkt dit ook daadwerkelijk te kunnen!
Wat we tot zover van de combat hebben gezien ziet er strak uit. Spider-Man is lenig en gebruikt zijn hele lichaam om vijanden een kopje kleiner te maken. Ook is er de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en steeds meer kracht achter je aanvallen te krijgen. We laten ons in ieder geval met alle liefde verrassen!
121289

2. Verschillende kostuums

Spider-Man is altijd herkenbaar door zijn rood met blauwe pak. Toch heeft de superheld door de jaren heen flink wat verschillende kostuums gehad. Het zou een geweldig extraatje zijn als je in de nieuwe Spider Man game verschillende pakken van de spinnenman kon kiezen. Iets wat vaker mogelijk is geweest in games van de superheld.
In Spider-Man op de PS4 kunnen we ook aan de slag als Peter Parker. Net als in de videogame van The Amazing Spider-Man 2 zou het een leuke toevoeging zijn om als Peter Parker je eigen appartement binnen te lopen om daar een Spider-Man pak uit te kiezen. Het design van het Spider-Man pak in de nieuwe PS4 game is een beetje aangepast. Zo zien we een groot wit logo, waar het traditionele pak altijd een kleiner zwart logo had.
Naast het traditionele Spider-Man pak is de bekendste outfit het zwarte 'symbiote' kostuum, wat we ook zagen in de film Spider-Man 3. In de video hierboven worden alle kostuums getoond die verkrijgbaar zijn in The Amazing Spider-Man 2 videogame. Naast de kostuums in deze video bevat Spider-Man nog meer unieke pakken, zoals de Iron Spider.
Als er één ding is waarmee je ons blij kunt maken, is het de nieuwe Spider Man game volstoppen met verschillende kostuums. Zo is er altijd een Spidey pak dat bij jou past!
121295

1. Ongelimiteerde side missions

Als laatste feature willen wij dat de nieuwe Spider Man game een ongelimiteerde hoeveelheid aan side missions bevat! Op deze manier is er altijd wat te doen en blijft de open wereld van New York er levendig uitzien. Aan jouw de taak om mensen in nood te redden of slechteriken tegen te houden.
In Spider-Man 2 voor de PlayStation 2 had je ook verschillende side missions, zoals pizza's bezorgen of foto's maken voor de Daily Bugle. In andere games komen ook missies voorbij als burgers redden van een brand of voorkomen dat auto's worden gestolen. Al deze kleine activiteiten zorgen ervoor dat je nooit bent uitgespeeld en je altijd de held kunt uithangen.
Uiteraard hopen we in de nieuwe Spider Man game ook side missions te zien die nog nooit eerder zijn voorgekomen. De ontwikkelaars kunnen hiermee flink aan de slag. Denk aan een helikopter die wordt gekaapt en jij moet de vijanden tegenhouden. Verschillende soorten side missions zorgen voor meer diversiteit binnen de game, waardoor je ook vaker terugkomt om hiermee aan de slag te gaan.
Er is nog geen exacte releasedatum voor Spider-Man bekend. De nieuwe game moet ergens in 2018 verschijnen, exclusief voor PlayStation 4. De game is hier alvast te pre-orderen!

Wat willen jullie zien in de nieuwe Spider Man game?

Dit waren enkele features die wij in Spider-Man voor de PS4 willen zien. Naar welk aspect van de game kijken jullie het meeste uit en wat willen jullie graag in de game zien? Laat het ons weten in de reacties.

Populair Nieuws