WIN - Zootropolis tickets prijsvraag

Article
woensdag, 17 februari 2016 om 9:00
xgn google image
De nieuwste Disneyfilm Zootropolis draait vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen! Wil jij deze film gaan bekijken? Dan heb je geluk, want wij mogen tickets weggeven! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan onze Zootropolis tickets prijsvraag.
Deze film gaat over Zootropolis, een moderne stad waar alleen maar dieren wonen. Het konijn Judy Hopps sluit zich aan bij de lokale politie, maar het politiekorps bestaat vooral uit grote, stoere dieren en ze merkt daardoor al snel dat een plek in het korps niet gemakkelijk is voor een klein konijn. Judy wil zichzelf graag bewijzen en pakt dan ook meteen haar kans om een zaak op te lossen, ook al moet ze daarvoor samenwerken met de slinkse vos Nick Wilde...
Disney's Zootropolis is een komische en avontuurlijke film die is geregisseerd door Byron Howard (Rapunzel) en Rich Moore (Wreck-It Ralph). De film draait vanaf 17 februari in de Nederlandse bioscopen en is ook in 3D te zien.
zootropolis tickets prijsvraag

Zootropolis tickets prijsvraag

In samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mogen wij 5 toffe Zootropolis pakketten weggeven! Een Zootropolis pakket bestaat uit:
  • 2x bioscooptickets voor de film
  • 1x Disney Infinity poppetje van Nick of Judy
Wil jij graag kansmaken op zo'n tof pakket? Doe dan mee aan onze Zootropolis tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete dierlijke Disney karakter en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.