WIN - Will Smith box set prijsvraag

Article
vrijdag, 11 december 2015 om 9:00
xgn google image
XGN geeft in samenwerking met Warner deze hele week box sets weg! Vandaag is een DVD box set met Will Smith films aan de beurt. Wil jij graag kansmaken op deze toffe films? Doe dan snel mee aan onze Will Smith box set prijsvraag.
Deze vette Will Smith box set bevat twee films, namelijk Focus en I Am Legend. De actiefilm Focus verscheen begin dit jaar in de Nederlandse bioscopen en vertelt het verhaal van zwendelaar Nicky Spurgeon. Hij wordt verliefd op een jonge vrouw genaamd Jess Barrett en leert haar alle ins en outs van het oplichtersvak. Uiteindelijk verbreekt hij de relatie, maar ze komen elkaar drie jaar later weer tegen in Buenos Aires tijdens een klus.
I Am Legend is een post-apocalyptische actiefilm uit 2007 waarin bijna de hele mensheid is uitgestorven als gevolg van een virus. De overlevenden zijn veranderd in vampierachtige wezens en slechts een klein aantal mensen is immuun. Robert Neville is een van deze mensen die immuun zijn en hij probeert een vaccin te vinden voor dit virus.
will smith box set prijsvraag

Will Smith box set prijsvraag

In samenwerking met Warner mogen wij deze hele week verschillende box sets weggeven. Benieuwd naar de box sets die je deze week kan winnen? Bekijk dan even ons artikel over de 6 toffe box sets van Warner!
Wil jij deze vette DVDs graag binnenkort in de kast hebben staan? Wij mogen deze box set 2x weggeven. Doe mee aan deze Will Smith box set prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete Will Smith film en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.