Win Terminator 2 Judgment Day 3D kaarten & Speedlink muis! [Reageer & Win]

Article
vrijdag, 01 september 2017 om 9:42
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Deze keer kun je kaartjes winnen voor Terminator 2 Judgment Day 3D mét een draadloze Speedlink muis! En kijk snel wie volgende week naar de Destiny 2 launch party in Amsterdam mogen!
Twee weken terug kon je kaarten winnen voor de vette Destiny 2 launch party. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij heen mag! Heb je gewonnen? Stuur dan even een email met je adresgegevens naar [email protected].

Terminator 2 Judgment Day 3D is terug!

Huh, Terminator 2 Judgment Day is toch al lang uit? Klopt, maar bijna 26 jaar na release wordt de film nieuw leven in geblazen en kun je de film in een extra dimensie in de bios zien. Terminator 2 is namelijk helemaal opnieuw opgebouwd in 3D, zodat Arnie echt tot leven komt.
Deze week hebben we niet één, maar twee prijzen! Naast bioscoopkaartjes win je ook de Speedlink Fortus, een fraaie draadloze gaming muis die je goed kan bijstaan als je na het zien van Terminator zin hebt om lekker te knallen, in Destiny 2 bijvoorbeeld.

Hoe win je?

Bekijk de video om te zien hoe je kans maakt op kaartjes voor Terminator 2 Judgment Day 3D en de Speedlink Fortus!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account.

Populair Nieuws