WIN - Skylanders SuperChargers prijsvraag voor PS4

Article
donderdag, 26 november 2015 om 15:14
xgn google image
XGN geeft Skylander SuperChargers starterpacks weg voor de PS4! Wil jij deze winnen? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen aan deze Skylanders SuperChargers prijsvraag.
Skylanders SuperChargers is het nieuwste avontuur in de Skylanders serie. In dit deel kan je voor het eerst met voertuigen aan de slag! Je kan auto's, boten en vliegtuigen besturen met behulp van jouw favoriete Skylander personage. Verder zit de game natuurlijk helemaal vol met puzzels en minigames, net als andere Skylanders games.
Wij waren erg enthousiast over de game en wij beoordeelden Skylanders SuperChargers met een 9.0 in de review! Het starterpack is goed voor uren speelplezier en met de gameplay zit het helemaal goed.
skylanders superchargers prijsvraag

Skylanders SuperChargers prijsvraag

In samenwerking met Yoki Network mogen wij 3 keer een Skylanders SuperChargers starterpack weggeven voor de PS4! Wil jij graag aan de slag met dit toffe startpakket? Doe dan mee aan deze Skylanders SuperChargers prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Welke bestuurder past bij welk voertuig, als je wil SuperChargen?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam, je e-mailadres en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.