WIN - By The Sea tickets prijsvraag

Article
donderdag, 26 november 2015 om 12:20
xgn google image
By The Sea draait vanaf vandaag in de bioscoop en XGN geeft tickets weg! Wil jij kans maken op bioscooptickets voor deze film? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen aan deze By The Sea tickets prijsvraag.
By The Sea speelt zich af in de jaren 70 en gaat over de Amerikaanse schrijver Roland en zijn vrouw Vanessa. Hun huwelijk bevindt zich in een crisis en ze besluiten op vakantie te gaan naar een rustig resort aan de kust van Frankrijk. Ze komen hier in contact met een pasgetrouwd stel en verschillende dorpsbewoners, waardoor ze geconfronteerd worden met hun eigen onopgeloste problemen..
By The Sea is geregisseerd door Angelina Jolie: eerder regisseerde zij de film Unbroken, die begin dit jaar uitkwam op DVD en Blu-ray. De hoofdrollen in By The Sea worden ingevuld door Brad Pitt en Angelina Jolie. De film is geïnspireerd op de Europese films uit de jaren '60 en '70.
by the sea tickets prijsvraag

By The Sea tickets prijsvraag

In samenwerking met Universal Nederland geven wij 4x2 bioscooptickets voor deze film weg! Lijkt het jou wel wat om deze film in de bioscoop te kijken? Doe dan mee aan deze By The Sea tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • In welke film met Angelina Jolie of Brad Pitt had jij willen spelen en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je e-mailadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws