Win nu gratis kaartjes voor The Strangers: Chapter 1

Article
vrijdag, 24 mei 2024 om 16:00
the strangers chapter 1 st 5 jpg sd high
Horrorliefhebbers hebben weer iets om van te smullen. The Strangers: Chapter 1 draait namelijk in de bioscoop en in de Reageer en Win kan je daar nu kaartjes voor winnen.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Hit Man weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Hit Man zijn geworden… JustB, hernieuw en TBird73!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - The Strangers: Chapter 1

In 2008 werden fans van horror verrast door de komst van The Strangers, een film met maar een budget van 9 miljoen, maar een ijzersterke uitwerking. De film werd al snel een cult hit en tien jaar later volgde er een sequel. Nu is de reeks weer terug in de bioscopen met The Strangers: Chapter 1 - het eerste deel van een trilogie.
In de film vieren Maya (Madelaine Petsch) en Ryan (Froy Gutierrez) hun vijfde jubileum samen. Ze raden alleen verdwaald en in een klein dorpje genaamd Venus besluiten ze te stoppen. Het wordt ook de plaats van overnachting wanneer hun auto de geest geeft en de monteur hem pas de volgende ochtend kan repareren.
Tijdens hun overnachting in de AirBnB, een afgelegen huis, breekt alleen al snel paniek uit wanneer ze ‘s nachts opgeschrikt worden door drie vreemdelingen. De gemaskerde figuren terroriseren het jonge stel zonder genade en het wordt een gevecht van leven op dood om de volgende ochtend te halen.
Wil je de bloedstollende film zelf zien in de bioscoop? Dan moet je nu meedoen met de Reageer en Win. Deze week geven we namelijk 2x twee bioscoopkaartjes weg voor The Strangers: Chapter 1!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws