Reageer en Win: Scoor nu gratis bioscoopkaartjes voor Hit Man

Article
vrijdag, 17 mei 2024 om 16:00
hit man st 1 jpg sd high copyright 2024 ww entertainment
Er zijn al veel films uitgekomen over dodelijke huurmoordenaars door de jaren heen. In Hit Man draait het alleen om een ‘huurmoordenaar’ die zijn vak iets minder goed verstaat. En jij kan nu bioscoopkaartjes winnen voor de nieuwe film.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes en goodies van IF weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van IF zijn geworden... Johannesmulder, Marianne en josenmarjan!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Hit Man

Met een titel als Hit Man zullen veel mensen al snel denken aan de koelbloedige, kale moordenaar uit de Hitman games en films. Maar de titelfiguur uit de nieuwe film van regisseur Richard Linklater, die vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscopen draait, heeft iets andere talenten dan Agent 47.
Professor Gary Johnson (gespeeld door Anyone But You-ster Glen Powell) doet zich namelijk voor als huurmoordenaar voor de politie van New Orleans. Gary is namelijk zeer begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden, zodat hij de ideale match is voor elke opdrachtgever.
Zijn ‘baan’ wordt alleen een stuk lastiger wanneer hij gevoelens krijgt voor een potentiële klant, de beeldschone Madison (Adria Arjona). En als zij vervolgens verliefd wordt op het alter ego van Gary, volgt er een opeenstapeling van leugens, bedrog en escalerende belangen.
Als je het chaotische verhaal van de ‘huurmoordenaar’ zelf wil zien in de bioscoop, dan kan dat. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Hit Man!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws