Win nu gratis bioscoopkaartjes voor Haikyu! The Dumpster Battle

Article
vrijdag, 07 juni 2024 om 16:00
haikyu the dumpster battle
Animefans opgelet, er draait weer een nieuwe film in bioscoop: Haikyu! The Dumpster Battle. In de Reageer en Win maak je nu kans op kaartjes voor de film.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Bad Boys: Ride or Die weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Bad Boys: Ride or Die zijn geworden… TorosLocos, reiverdemon en Jeany!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Haikyu! The Dumpster Battle

Na Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba draait er nu weer een nieuwe animefilm in de Nederlandse bioscopen. Deze keer gaat het om Haikyu! The Dumpster Battle, de vijfde film uit de animefranchise.
In The Dumpster Battle draait het weer om volleybal, waarbij Karasuno High School en Nekoma High School voor het eerst tegen elkaar komen te staan in een officiële wedstrijd in de Spring Nationals. Het is een droom van beide scholen om eindelijk te ontdekken welk team het beste is van de twee.
Het is voor Shoyo Hinata bovendien de kans om in de voetstappen te treden van zijn idool Little Giant. Daarvoor moet hij alleen wel kunnen samenwerken met Tobio Kageyama, zijn oude rivaal.
Wil je er in de bioscoop achter komen wie er de winnaar wordt van de legendarische wedstrijd? Dan moet je nu meedoen met de Reageer en Win. Deze week geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Haikyu! The Dumpster Battle.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).